Tehnopolis

Četvrtak, 04.08.2022.

13:14

HelloWorld istražuje domaću tehnološku scenu: IT-jevci, popunite anketu!

Najveći sajt za zapošljavanje IT kandidata HelloWorld.rs i međunarodna istraživačka agencija MASMI trenutno sprovode istraživanje o iskustvima na poslu u IT sektoru.

Izvor: B92

HelloWorld istražuje domaću tehnološku scenu: IT-jevci, popunite anketu!
Foto: Promo

"U prethodnom istraživanju Puls Srpske IT zajednice dobili smo veliki broj korisnih informacija iz prve ruke sa tržišta rada. Na osnovu ovih podataka poslodavci i kandidati mogli su da naprave dobar uvid u najtraženije tehnologije, uslova rada, plata prema pozicijama i još mnogo toga. Ove godine želimo da nastavimo taj trend i opipamo puls IT zajednice", Ističe Marko Vučetić sa sajta HelloWorld.rs

Marko ističe da je anketa je potpuno anonimna, i da će svi dobijeni podaci biti analizirani kao grupni i korišćeni isključivo za potrebe ovog istraživanja.

"U ovom istraživanju nas zanimaju samo lična iskustva i stavovi, i da ne postoje tačni ili pogrešni odgovori", ističe on.

Pozivamo te da odvojiš 10 minuta i popuniš anketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: