Apple želi da sagradi još jedan Spaceship kamp (VIDEO)

Appleovo novo sedište u Kaliforniji na 260.000 kvadratnih metara još uvek nije izgrađeno, a takozvani spaceship kamp je već stekao legendarni status.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 03.10.2015.

20:11

Default images
Beta / AP Photo/Martin Meissner

Tim Kuk i ostalih 12.000 zaposlenih će se preseliti u taj objekat sledeće godine, ali to neće biti kraj ekspanzije kompanije u ovoj oblasti. BizJournals izveštava da je Apple sklopio novi ugovor sa Landbank Investments LLC kako bi bio izgrađen još jedan kamp, otprilike pet milja vožnje od "starog".

Trenutni planovi pokazuju da se projekat od 72.000 kvadratnih metara sastoji od tri zgrade koje izgledaju gotovo kao svemirski brod. Kada bude izgrađen, Central & Wolfe kamp će biti dom za 3.000 radnika Apple-a. Za sada nema informacija kada je planirani završetak radova. Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: