Videli ste da Netflix stavlja ovu oznaku: Da li znate šta tačno znači?

U moru sadržaja koje nudi Netflix, nalaze se i oni koji su obeleženi sa "Limited Series". Ako niste baš sigurni šta ovo znači, ne brinite, nije u vama problem.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 06.11.2020.

17:52

Videli ste da Netflix stavlja ovu oznaku: Da li znate šta tačno znači?
Foto: depositphotos/bernardojbp

Popularna striming platforma nikada nije objasnila šta tačno znači "Limited Series" oznaka - serija od malo epizoda, serija koja će uskoro nestati sa sajta, ili nešto sasvim drugačije. Ipak, portal Make Use Of je pronašao verovatno rešenje.

U pitanju je, naime, "Limited series" je prosto ona serija u kojoj jedna sezona "zaokružuje priču", i obično se sastoji od 4 do 10 epizoda.

Dešava se i da "ograničena serija" dobije drugu sezonu. U tom slučaju, akcenat je na nekim drugim temama ili likovima, a da je samo po nazivu ili osnovnoj niti slična prvoj sezoni.

Ono što sa sigurnošću može da se kaže, jeste to da "Limited Series" ne ukazuje na vreme koje će neki sadržaj provesti u Netflix katalogu. Često se desi da ovako obeležene serije ostanu u ponudi mnogo duže nego neke koje nemaju istu oznaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: