Velika prvomajska akcija na ITAcademy: Do 840 € popusta za upis

Ove godine Praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću. Donosi vam mogućnost da promenite život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 26.04.2022.

10:05

Velika prvomajska akcija na ITAcademy: Do 840 € popusta za upis
Foto: LINK group

Za to se postarala ITAcademy, koja je organizovala veliku prvomajsku akciju, koja vam omogućava da ostvarite do čak 840 evra popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije.

Postanite deo radničke IT klase i steknite znanja za najplaćenije poslove

Ovaj praznik većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mesta, da na poslu ima platu koja obezbeđuje pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku, kada zbog pandemije nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali deo radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao, već mogu i da biraju gde će i za koju platu raditi.

IT sektor je jedna od retkih grana industrije na koju kriza ne utiče u velikoj meri, a broj radnih mesta i potraga za kvalitetnim kadrom se povećavaju. Zato sa ITAcademy poručuju: "Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristite ga da promenite svoj život i karijeru!"

840 evra popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 1. maja i omogućava vam upis uz 840 evra popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Bez obzira na to za koju od ovih oblasti se odlučite, školovanjem na ITAcademy steći ćete IT veštine koje će vam omogućiti profitabilnu karijeru. Uz to, ITAcademy je jedna od retkih edukativnih ustanova koje svojim polaznicima omogućavaju da već tokom školovanja steknu neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center.

Kako biste bili u prilici da stečena znanja i veštine iskoristite, ITAcademy vam kroz saradnju sa IT hubovima obezbeđuje čak 100 besplatnih sati u coworking prostorima, gde ćete u društvu rastuće IT zajednice moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike. Pritom, ITAcademy se stara i o tome da brzo dođete do odlično plaćenog posla, te vam je omogućena i prilika da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere.

Za uspešnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i nemačkog jezika. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i savetnik za pomoć u učenju. Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gde god da se nalazite i da besplatno pristupite prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u. Da pogledate šta još dobijate školovanjem na ovoj jedinstvenoj ustanovi, posetite ovu stranicu.
Foto: LINK group

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem u moderno opremljenim učionicama u ITAcademy ili online, putem Platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gde god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT sertifikata, kao što su Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux, CompTIA, MikroTik, ISTQB, Python Institute, Unity, Google i drugi. Ovi sertifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se na vreme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 1. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare do 840 evra popusta prilikom upisa je ograničen. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mesta biti raspoređen prema redosledu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vreme ukoliko žele da rezervišu svoje mesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy, koje će vam omogućiti da sledeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se preko ove stranice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: