Fortnite dobija treće poglavlje, pogledajte šta je novo VIDEO

U popularnu igru stiže novo ostrvo, a najavljen je i prerađeni gejmplej.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Ponedeljak, 06.12.2021.

13:42

Fortnite dobija treće poglavlje, pogledajte šta je novo VIDEO
Foto: Cassiano Correia / Shutterstock.com

Epic je potvrdio detalje za Fortnite Chapter 3. Developerski studio je zvanično objavio i trejler koji ukazuje na to šta možete očekivati u trećem poglavlju, koje nosi naziv "Flipped", kao i prvoj sezoni ovog poglavlja.

Novo ostrvo je glavna atrakcija u poglavlju, a preokret iz Chapter 2 finala dovodi do potpunog redizajna pejzaža, koji sada uključuje i haotične vremenske uslove. Same promene u gejmpleju su verovatno važnije većini igrača, a dovešće do toga da ćete ubuduće morati da preispitujete svoju taktiku tokom borbi.

Mehanika klizanja i njihanja bi trebalo da pomogne da se krećete brže nego ranije i da lakše izbegavate opasnost. Kampovi pomažu vašem timu da se izleči ili uskladišti predmete koji traju između mečeva. Takođe, možete zaraditi iskustvene poene i izvan "battle royale".

Dodati su i novi likovi, među kojima je i Spider-Man koji je dobro prilagođen novoj mehanici njihanja. Očekuje se da će svež gejmplej biti ono što bi Fortnite igrače moglo zadržati na duge staze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: