Tehnopolis

Četvrtak, 22.06.2023.

18:30

Final Fantasy XVI stiže sa novim mračnim poglavljem i oduševiće vas

Final Fantasy se vratio, i to jači nego ikada. Prvi potpuno razvijeni akcioni RPG uvodi nas u mračni svet u kojem je sudbina zemlje u rukama moćnih stvorenja koja preuzimaju kontrolu.

Izvor: index.hr

Final Fantasy XVI stiže sa novim mračnim poglavljem i oduševiće vas
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Igra za PlayStation 5 pratiće Clivea Rosfielda, veštog mačevaoca i Prvog štita Rosarije, koji ima zadatak da zaštiti svog mlađeg brata Joshuu – Dominanta Phoenixa. Naravno, tu su neočekivani događaji koji našeg junaka teraju na mračan i opasan put osvete.

Ako se nikada niste okušali u ovoj franšizi, ne brinite, jer Final Fantasy XVI pozdravlja nove i stare igrače u potpuno novoj priči, svetu i likovima ove omiljene igre. Igrači će se naći u srednjovekovnoj zemlji fantazije, gdje će se kao Clive boriti protiv svojih neprijatelja u stvarnom vremenu.

Ovaj samostalni akcioni RPG blokbaster naslov za PS5 donosi spektakularnu, vrhunsku grafiku, mračnu priču i dinamičnu akcionu borbu u stvarnom vremenu u razmerama koje do sada nisu viđene u Final Fantasy svetu, prenosi Ladbible.

PlayStation je ovoga meseca objavio demo, za kojim su obožavaoci počeli d abalave, i već su uvereni da će ovo biti jedno od najvećih gejming izdanja godine. "Tako sam uzbuđen", "Izgleda impresivno, nadam se da će biti baš dobra igra", “Demo mi se dopao, izgleda dobro i grafika je odlična", neke su od prvih reakcija na društvenim mrežama.

Više od 35 godina Final Fantasy oduševljava generacije igrača i prodat je u više od 173 miliona primeraka širom sveta. I nema sumnje da ova nova priča u franšizi, koja stiže 22. juna, neće biti drugačija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: