Pojavili su se novi detalji o Samsungovoj Galaxy S23 seriji telefona

Uređaji iz Galaxy S serije redovno su među najboljim pametnim telefonima na tržištu.

Tehnopolis

Izvor: B92, Zimo

Utorak, 13.12.2022.

18:15

Pojavili su se novi detalji o Samsungovoj Galaxy S23 seriji telefona
Foto: Daniel Chetroni / Shutterstock.com

Kako se bliži datum predstavljanja nove generacije Samsungovih najjačih pametnih telefona iz Galaxy S serije, tako internetom kruži i sve veći broj glasina o tim uređajima. Nedavno su se pojavile nove informacije o modelu Galaxy S23 Ultra, zahvaljujući kojima sada znamo gotovo sve o najboljem telefonu iz nove serije.

Samsung Galaxy S23 Ultra, prema tim informacijama, trebalo bi da ima veliki ekran dijagonale 6,8 inča i rezolucije 3088 x 1440 piksela, a pokretaće ga čipset Snapdragon 8 Gen 2, u kombinaciji sa 8GB odnosno 12GB RAM-a.

Takođe, korisnici će moći da izaberu između 256GB, 512GB i 1TB prostora za skladištenje podataka, od čega će zavisiti i cena uređaja.

Ljubiteljima fotografije svakako će biti najvažnija informacija da će telefon imati glavnu kameru rezolucije čak 200MP, kao i još tri dodatne kamere na poleđini telefona - 12MP širokougaona, 10MP kamera s trostrukim zumiranjem i 10MP kamera sa čak 10x zumom.

Kapacitet baterije iznosi 4855 mAh, a između ostalog telefon dolazi i sa senzorom otiska prstiju smeštenim ispod ekrana. Dimenzije uređaja iznose 163,4 x 78,1 x 8,9 mm, a težak je 233 grama.

Ultra će biti najjači model iz ove serije, a osim njega možemo očekivati još dva modela iz iste serije - S23 i S23 Plus. Neke ranije glasine su sugerisale da predstavljanje tih uređaja možemo očekivati već krajem ove godine, ali izgleda da te glasine nisu bile istinite, već će ih Samsung predstaviti najverovatnije krajem februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: