Testovi

Utorak, 13.12.2022.

18:15

Pojavili su se novi detalji o Samsungovoj Galaxy S23 seriji telefona

Izvor: B92

Pojavili su se novi detalji o Samsungovoj Galaxy S23 seriji telefona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

ZokiZoki

pre 1 godinu

Ljudi, Poco X3 jede za doručak S20+.

Drugar i ja imamo ove telefone, bikvalno je crkao od muke što moj telefon od 200 evra brže radi od njegovog čiji ekran toliko košta. Kamere bukvalno iste ako moka nije čak i bolja.

Marko

pre 1 godinu

Svi s20,21,22 kupljeni u Srbiji imaju exinos platformu i podložni su greškama i bagovima dok ovi sa snapdragon shipset nemaju tih problema. S23 dolazi sa ako je istinita glasina samo snapdragon platformom svuda pa će otuda biti i bolja performansa.

Jaaa

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)
(rahan, 13. decembar 2022 23:26)

Nije valjda da koristiš fabrički pretraživač na telefonu????

Liki

pre 1 godinu

Imam A53 5G oko 7-8 meseci, ljudi moji koji je ono krs od telefona, cim ga malo napunis aplikacijama krene zestoko da baguje, secka i kasni u radu. Prva 3-4 meseca je radio ok i ocigledno je da se telefoni prave da vas impresioniraju par meseci i onda sa nadogradnjama i koriscenjem krece usporavanje.

srb

pre 1 godinu

@Goran
Kamera je ista 3 godine za redom, procesor je novi svake godine, memorija sa 8 podignuta na 12gb, interna krece od 128 vec godinama, menjaju malo dizajn i ubacili su s pen na s seriju sto je do prosle godine bilo samo na note.

4gb na androidu je nemoguce za normalan rad, 8 je prihvatljivo, preko 12 je nepotrebno. Baterija ne moze da izgura 3 4 dana kada je tel skoro 7 inca, plus procesor plus gpu i za sta se sve koriste tel ovih dana a tu su i igrice od po nekoliko giga koje rade na maks podesavanjima ako tel to moze da isprati. To za bateriju su pusti snovi sa litijum jonskom koja se trenutno koristi.

Milos Jankovic

pre 1 godinu

Igy, 14. decembar 2022 08:42

Isti slucaj,Samsung galaxy s22 ultra,kupjen nov pre 3 meseca 1400e u 'unieuru' sve top, samo jednom u mesec dana zakuca iz cista mira mrtav u tom trenutku kada zakuca na poledjini "ringla"...
A recenzije kazu,kao najbolji???

koznazna

pre 1 godinu

jos uvek imam J5, kupljen 2016, dva puta zamenjena baterija. a dok je ovaca bice i makaza, s22, s55, s99, flipovi klipovi dzipovi. telefon skuplji od auta. civilizacija u k...u.

hadžija

pre 1 godinu

ovi što se žale... oće to kade kupiš kopiju. eve vidim na prodaji ima ajfon, za koji jasno piše da je kopija, al znak je znak

Novosadjanin

pre 1 godinu

Ja sam se zaustavio kod s20+. Nisam video nista za mene pametno u 21 i 22 seriji. Ne vidim ni u 23 seriji. 200mp? Pa? Premijum telefon treba menjati na svake 4 godine. Nadam se da ce u seriji 24 uraditi neki primenjiv novitet

Igy

pre 1 godinu

Imao sam S2, zatim S4, zatim S6 Edge, pa S9.... S9 sam koristio do skoro i resio da kupim S22 Ultra. Iskreno da vam kazem nakon 9 meseci koriscenja osecanja su mi pomesana. Odusevljen sam odzivom, brzinom, kameru ne bih ni spominjao izlisno je, ekran je top mada od Samsunga koji je bog za ekrane to i ocekujem. Ali....ali jednom u mesec dana zakuca i mrtav. Ok mozda nije to toliko strasno i dramaticno, ali ako sam dao toliko novca za njega, ako je to konkurent da bude najbolji telefon na trzistu, ako je najbolje sto Samsung nudi....onda ocekujem da toga nema. Jer sa S9 nisam imao niti jednom taj problem. Sa prethodnim modelima moooozda jednom u godinu dana neki bag nesto tako.

miki

pre 1 godinu

imam trenutno s22+ i razocaran sam performansama kao i baterijom, obzirom na cenu samog uređaja. Nikad vise necu kupovati flagship telefon, nego neku srednju klasu tipa A53.

laza

pre 1 godinu

uzeo s22+ u yettelu međutim stalno je bagovao i sam od sebe se resetovao. Dobio sam novi koji od nadogradnje na android13 baguje sa viberom, a baterija jedva izdrzi ceo dan. Razocaran sam obzirom na cenu, a zadovoljniji sam bio sa mojim prerhodnim A52. Nikad vise flagship samsung.

Darko

pre 1 godinu

S9 plus, šesta godina, baterija još uvek ako manje koristim telefon izdrži ceo dan. Ne baguje. Ne menja mi se telefon. Ništa revolucionarno novo novi modeli nemaju da ponude osim prestiža.

Srgota

pre 1 godinu

Za sve koji pričaju kako im telefoni baguju i koče. Ljudi, postoji nešto što se zove restart. Kao i svaka druga sprava, neophodno je povremeno ponovo pokrenuti sistem.

Gasite telefone svake noći, ne ostavljajte ih na punjaču, ako vam treba telefon kao budilnik, koristite stari. Čuvajte malo telefon i nećete imati problema.

...

pre 1 godinu

Ja imam S22 Ultra i mnogo mi je loše iskustvo i morao sam i da vratim. Ovo je treći Samsungov flegšip koji moram da vraćam i svaki put kažem nikad više pa eto opet imam S22 Ultra jer nudi neke stvari koje ne mogu drugde da nađem. Ali ili je meni zaletelo nešto van svih verovatnoća ili je kontrola kvaliteta u Samsungu očajna. Definitivno se ne bore za kupce kao nekada ali ni konkurencija trenutno ne nudi nešto bolje. Što se tiče S22 Ultra ubedljivo najveća prednost konačno korišćenje Snapdragon procesora a ostalo videćemo koliko je uopšte napredak.

Nedeljko Bajić Baja

pre 1 godinu

Gledao sam nedavno S22 seriju, potpuno neobavezno. Običan S22 mi je zapao za oko, nije veliki ali mi se cini da su kapaciteti baterije cele te S22 serije mali spram veličine telefona i specifikacija. Koristim jos uvek P30lite iz 2019. radi i dalje odlično mada su ga zakrpe dosta usporile a i počeo sam pomalo da se borim sa baterijom. Kao prosečan korisnik za surf, poziv, fotografisanje i slušanje muzike cenim da mi je i taj S22 dovoljan ali... Zeznuse Huawei sa googlom inače bi sigurno nastavio sa njima a ovako mi neizvesno kako sve to radi sa tim njihovim zamenskim sistemom a ne bih da eksperimentisem pa se pokajem. Pre ovog sam imao Honor 8 lite i sva pohvala za (stari) Huawei. Nova serija S23 će biti pakao skupa a mislim da ne donosi ništa revolucionarno. Što neko ovde napisa neka bude fon do 6" sa 4Gb RAM i baterijom da izdrži 3 dana i eto revolucije i sreće za sve. Ali avaj.

Ivan

pre 1 godinu

Ovi što se žale na Samsung,moraju biti svjesni da na Evropsko tržište ne izlaze sa Snapdragonom,što je glavni uzrok problema!Zadnji koji sam koristio bio je S 20 Ultra,ali sam ga zbog sličnih problema zamijenio za Xiaomi 11(special edition),po meni najljepši telefon ikad napravljen! Dvije godine radi bez greške,kao prvog dana.Jedina i najveća zamjerka Xiaomiu je slaba podrška kompanije kad je u pitanju softver i Android ažuriranja,kojih garantuju dva,za razliku od Samsunga sa 4,a najavljuju i 5!Da zaključim,volim Androide, sa dijagonalom 6,8 inča,zbog čega sam i izabrao ovaj Xiaomi,jer je jedini tada dolazio sa Qualcom procesorom,rezolucije ekrana 3200x1440 piksela i fantastičnom svjetlinom.Zaista sam oduševljen kvalitetom i performansama,iako sam se naslušao priča o pregrijavanju zbog procesora i sličnih gluposti,jer ponavljam,radi kao prvog dana,a i baterija kao da nije korištena.Pošto će Samsung S 23 Ultra pokretati Snapdragon 8 gen 2(takva je najava),bez dvoumljenja će to biti najbolji Android,možda i jedini dijagonale 6,8,pa će to biti moj sljedeći izbor,eventualno Z fold 5,što zavisi od njegovih karakteristika!?Navikao sam na Xiaomi i istinski mi je žao što su više nego nekorektni prema korisnicima,jer ako se telefon plati 1000+ eura, bez obzira na kvalitet i neke unikatne karakteristike(poslovni mod,drugi prostor...),preporučio bih svima da ne kupuju njihove najskuplje uređaje,jer zbog samo dvije Android nadogradnje i slabe softverke podrške,brzo gube vrijednost!

rahan

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)

Goran

pre 1 godinu

Dzaba ste krecili. Sta to revolucionarno donosi mova serija telefona? Sustinski nacin koriscenja telefona? Bez promena. Budze kamere, radnu memoriju, internu memoriju, zabavljaju klince da rade cpu i gpu testove i da postignu vise poena. I??? Autonomija telefona ista kao pre deceniju, i svodi se na jedan dan. Ako je korisnik malo skromnijih zahteva mozda dva dana. Alo prijatelji, napravite pristojan uredjaj sa 4+giga rama, pristojnom kamerom, internom memorijom 128+ i baterijom koja moze izgurati 3-4 dana i eto zaista noviteta i cuda. Ovako, zaludjujte klince i one sa puno para a malo mozga, neka bacaju pare na vase "novitete"....

nmnjvet

pre 1 godinu

Imam upravo S22 ultra, kupio nov. Zakucava jednom nedeljno. I phone ništa bolji. Što je trka veća, cene veće, stvar prestiža, a gubi se osnovna funkcija telefona (zvuk, signal, stabilnost rada........). Starije generacije znaju šta je bio kvalitet izrade

Arch

pre 1 godinu

I dalje baterija na S22ultra slaba kao i generacije prije(svaki put na pola dana upalim stednju baterije)
Skines s punjaca vec je 98% pa gdje to ima?
Da je lijep jeste da je zoom super jeste ali nikad se nece s fotografijom pogotovo videom pribliziti mom 14pro max.

I njihova baterija je slaba za razliku od 13pro max osjeti se bome razlika.

Sljedeci put na poslu traziti samo Pixel.

majstor

pre 1 godinu

Imao sam Samsung S2 pa S4, S7 i jos uvek koristim S10. Video sam da se S22 bas i nije proslavio i zato ga nisam uzeo. Takodje vidim da ce S23 biti za koplje bolji od konkurencije ovaj put pa se spremam da uzmem S23 Ultra. Ima jos vremena do Marta pa cu videti ali za sada vidim da boljeg nece biti na nasem trzistu. Mada...bice skup...bas bas. Ako nude opciju, kao prosle godine, sa vise memorije...ok. Ako nude sa 8...verovatno cu da preskocim.

Milan

pre 1 godinu

Imam S20, ali sa Snapdragon procesorom i 12GB RAM. Ubačena SD kartica sa 1TB (gomila pre svega fotografija i videa). Sa SD je telefon veoma štedljiv, ali pošto dosta koristim telefon, često mora i drugo punjenje (s tim što sam ograničio na 85% max). Telefon nije ni jednom zabagovao, radi korektno i ispunjava sve što meni treba, a to je telefon manjih dimenzija, sa dobrim performansama i solidnom kamerom.
Pošto mi treba baš telefon sa dosta memorije, verovatno će sledeći biti neki Sony serije 5, jer oni svi imaju SD slot.

шиле

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.
(Harvi Dent ?, 13. decembar 2022 20:11)

Имам ноте 10+ и стварно је најлепши телефон! И после 3 године и 4 месеца, ради савршено, батерија држи дан и по... Можда га заменим 2024.

sima

pre 1 godinu

Samsungov najbolji telefon je Note 10 plus.Sve nakon toga su neki pokusaji da se napravi telefon koji ce biti konkurentan ostalim brendovima.Kao ljubitelj Samsunga i otac dece koja koriste Iphone, jabuka je zaista superiorna u odnosu na Samsung. Dugo sam izigravao gluvaca,ali definitvno priznajem da sam gresio.Zao mi je sto sam Note 10 plus prodao.Serije nakon 10 plus se skoro ni po cemu ne razlikuju po kvalitetu.

Staka Zulu

pre 1 godinu

"Ja imam ovo, ja imam ono", i svima nešto fali.
E pa ja imam Note 8 već više od 5 godina i radi perfektno. Ako ovako nastavi imaću ga još 5!

Shone

pre 1 godinu

Furam i dalje Huawei p30 koji sam kupio polovan. I ako nekada se vrati google na Huawei a da naprave do 6 inca kao p30, bice to odlicna kupovina.

spaz

pre 1 godinu

Skoro pa nikakvo poboljsanje u odnosu na prethodnu seriju. Ja koristim s22 ultra i nemam takvih problema, baterija mi lagano izvlaci dan, sve notifikacije ukljucene, SOT oko 4h dnevno, doduse wifi 90%vremena. Pre toga sam imao s20 U i ni njega ne bi menjao nego iskrsla dobra ponuda a i malo se baterija srozala posle 2 godine koriscenja. Doduse da, huawei m20 pro je imao mnogo agresivnije gasenje background procesa pa je mogao i 2 dana bez problema da izgura

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.

Inzenjer

pre 1 godinu

@yetel ako si uzeo S22 i zakucava ti, ocigledno je falicna jedinica ili si ga pokvario. uzeo s22+ u mts pre mesec dana, radi kao sat, malo baterija im je losija strana inace masina telefon.

rex

pre 1 godinu

Od S4 pa do danas svaki model sam imao.
od S9 pa do sad S22 Ultra baterija jako lose.
Jedina zamerka je tu, ta baterija mora da bude bolja i jaca.

brufon

pre 1 godinu

Imam Note 20 ultra,perfekcija od telefona skoro,baterija malo slabija,ali za ovakve performanse i najveci i najbolji ekran od svih telefona je i odlicna.

bora rakijaš

pre 1 godinu

s22 plus smeće od telefona za te pare i očekivanja. Baterija užas, često baguje, restartuje. Nije mi jasno na koju foru su oni u vrhu po kvalitetu.

m

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.

Stefan

pre 1 godinu

hm*
Ja imam s20 fe Snapdragon verzija kupljen u inostranstvu star više od godinu dana, baterija odlična,kamere solidne sa taxfree izašao me oko 400e,nikad nije zabagovao,za te pare nema bolji telefon.

Strunf

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21) 

Ja imam s22ultra 512gb i nemam nikakav problem. Ne znam sta moze bude problem kod tebe. Npr neka aplikacija koju koristis. Sto se mene tice tel je extra cak ni baterija nije losa. A dizajn je vrhunski. Tel se ne greje uopste

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Samsung godinama ide silaznom putanjom. Njihovi premium telefoni su sve samo ne premium, osim kamere. Nije ni čudo što iphone u segmentu premium telefona šije S seriju.

Muk

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.
(m, 13. decembar 2022 19:03)

Moja supruga ima s22 plus i cim ga je kupila preko mtela, morao je na servis jer je se zakocio. Nisu joj dali novi, vec je 15 dana cekala da ustanove problem, pa onda da ucitaju ponovo softver. A ti cinicni pametnjakovicu budi svestan da te servis udalji danima od masine, cak i kada imas garanciju. Bilo da su kola u garanciji ili mobitel. I jos par puta joj se desilo da nesto zabaguje. A na forumima se ljudi takodje zale. Verujem potpuno ovome sto je gore komentariosao.

sasa

pre 1 godinu

Mogu samo reci da s22 ultra ima jako slabu bateriju.Moj s22 ultra jedva izgura jedan dan i to sa slabim koriscenjem.Samsung ako ne pojaca baterije ili ugradi neke bolje ,nije dao nista posebno.
Inace moj Huawei p smart z ,je imao jacu bateriju i bio je odlican telefon,steta sto mi je mikrofon izgubio kvalitetan zvuk.

m

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.

Stefan

pre 1 godinu

hm*
Ja imam s20 fe Snapdragon verzija kupljen u inostranstvu star više od godinu dana, baterija odlična,kamere solidne sa taxfree izašao me oko 400e,nikad nije zabagovao,za te pare nema bolji telefon.

Goran

pre 1 godinu

Dzaba ste krecili. Sta to revolucionarno donosi mova serija telefona? Sustinski nacin koriscenja telefona? Bez promena. Budze kamere, radnu memoriju, internu memoriju, zabavljaju klince da rade cpu i gpu testove i da postignu vise poena. I??? Autonomija telefona ista kao pre deceniju, i svodi se na jedan dan. Ako je korisnik malo skromnijih zahteva mozda dva dana. Alo prijatelji, napravite pristojan uredjaj sa 4+giga rama, pristojnom kamerom, internom memorijom 128+ i baterijom koja moze izgurati 3-4 dana i eto zaista noviteta i cuda. Ovako, zaludjujte klince i one sa puno para a malo mozga, neka bacaju pare na vase "novitete"....

brufon

pre 1 godinu

Imam Note 20 ultra,perfekcija od telefona skoro,baterija malo slabija,ali za ovakve performanse i najveci i najbolji ekran od svih telefona je i odlicna.

Strunf

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21) 

Ja imam s22ultra 512gb i nemam nikakav problem. Ne znam sta moze bude problem kod tebe. Npr neka aplikacija koju koristis. Sto se mene tice tel je extra cak ni baterija nije losa. A dizajn je vrhunski. Tel se ne greje uopste

rex

pre 1 godinu

Od S4 pa do danas svaki model sam imao.
od S9 pa do sad S22 Ultra baterija jako lose.
Jedina zamerka je tu, ta baterija mora da bude bolja i jaca.

Staka Zulu

pre 1 godinu

"Ja imam ovo, ja imam ono", i svima nešto fali.
E pa ja imam Note 8 već više od 5 godina i radi perfektno. Ako ovako nastavi imaću ga još 5!

Muk

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.
(m, 13. decembar 2022 19:03)

Moja supruga ima s22 plus i cim ga je kupila preko mtela, morao je na servis jer je se zakocio. Nisu joj dali novi, vec je 15 dana cekala da ustanove problem, pa onda da ucitaju ponovo softver. A ti cinicni pametnjakovicu budi svestan da te servis udalji danima od masine, cak i kada imas garanciju. Bilo da su kola u garanciji ili mobitel. I jos par puta joj se desilo da nesto zabaguje. A na forumima se ljudi takodje zale. Verujem potpuno ovome sto je gore komentariosao.

nmnjvet

pre 1 godinu

Imam upravo S22 ultra, kupio nov. Zakucava jednom nedeljno. I phone ništa bolji. Što je trka veća, cene veće, stvar prestiža, a gubi se osnovna funkcija telefona (zvuk, signal, stabilnost rada........). Starije generacije znaju šta je bio kvalitet izrade

Inzenjer

pre 1 godinu

@yetel ako si uzeo S22 i zakucava ti, ocigledno je falicna jedinica ili si ga pokvario. uzeo s22+ u mts pre mesec dana, radi kao sat, malo baterija im je losija strana inace masina telefon.

Shone

pre 1 godinu

Furam i dalje Huawei p30 koji sam kupio polovan. I ako nekada se vrati google na Huawei a da naprave do 6 inca kao p30, bice to odlicna kupovina.

spaz

pre 1 godinu

Skoro pa nikakvo poboljsanje u odnosu na prethodnu seriju. Ja koristim s22 ultra i nemam takvih problema, baterija mi lagano izvlaci dan, sve notifikacije ukljucene, SOT oko 4h dnevno, doduse wifi 90%vremena. Pre toga sam imao s20 U i ni njega ne bi menjao nego iskrsla dobra ponuda a i malo se baterija srozala posle 2 godine koriscenja. Doduse da, huawei m20 pro je imao mnogo agresivnije gasenje background procesa pa je mogao i 2 dana bez problema da izgura

шиле

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.
(Harvi Dent ?, 13. decembar 2022 20:11)

Имам ноте 10+ и стварно је најлепши телефон! И после 3 године и 4 месеца, ради савршено, батерија држи дан и по... Можда га заменим 2024.

sasa

pre 1 godinu

Mogu samo reci da s22 ultra ima jako slabu bateriju.Moj s22 ultra jedva izgura jedan dan i to sa slabim koriscenjem.Samsung ako ne pojaca baterije ili ugradi neke bolje ,nije dao nista posebno.
Inace moj Huawei p smart z ,je imao jacu bateriju i bio je odlican telefon,steta sto mi je mikrofon izgubio kvalitetan zvuk.

bora rakijaš

pre 1 godinu

s22 plus smeće od telefona za te pare i očekivanja. Baterija užas, često baguje, restartuje. Nije mi jasno na koju foru su oni u vrhu po kvalitetu.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Samsung godinama ide silaznom putanjom. Njihovi premium telefoni su sve samo ne premium, osim kamere. Nije ni čudo što iphone u segmentu premium telefona šije S seriju.

rahan

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.

Darko

pre 1 godinu

S9 plus, šesta godina, baterija još uvek ako manje koristim telefon izdrži ceo dan. Ne baguje. Ne menja mi se telefon. Ništa revolucionarno novo novi modeli nemaju da ponude osim prestiža.

Liki

pre 1 godinu

Imam A53 5G oko 7-8 meseci, ljudi moji koji je ono krs od telefona, cim ga malo napunis aplikacijama krene zestoko da baguje, secka i kasni u radu. Prva 3-4 meseca je radio ok i ocigledno je da se telefoni prave da vas impresioniraju par meseci i onda sa nadogradnjama i koriscenjem krece usporavanje.

Arch

pre 1 godinu

I dalje baterija na S22ultra slaba kao i generacije prije(svaki put na pola dana upalim stednju baterije)
Skines s punjaca vec je 98% pa gdje to ima?
Da je lijep jeste da je zoom super jeste ali nikad se nece s fotografijom pogotovo videom pribliziti mom 14pro max.

I njihova baterija je slaba za razliku od 13pro max osjeti se bome razlika.

Sljedeci put na poslu traziti samo Pixel.

sima

pre 1 godinu

Samsungov najbolji telefon je Note 10 plus.Sve nakon toga su neki pokusaji da se napravi telefon koji ce biti konkurentan ostalim brendovima.Kao ljubitelj Samsunga i otac dece koja koriste Iphone, jabuka je zaista superiorna u odnosu na Samsung. Dugo sam izigravao gluvaca,ali definitvno priznajem da sam gresio.Zao mi je sto sam Note 10 plus prodao.Serije nakon 10 plus se skoro ni po cemu ne razlikuju po kvalitetu.

Igy

pre 1 godinu

Imao sam S2, zatim S4, zatim S6 Edge, pa S9.... S9 sam koristio do skoro i resio da kupim S22 Ultra. Iskreno da vam kazem nakon 9 meseci koriscenja osecanja su mi pomesana. Odusevljen sam odzivom, brzinom, kameru ne bih ni spominjao izlisno je, ekran je top mada od Samsunga koji je bog za ekrane to i ocekujem. Ali....ali jednom u mesec dana zakuca i mrtav. Ok mozda nije to toliko strasno i dramaticno, ali ako sam dao toliko novca za njega, ako je to konkurent da bude najbolji telefon na trzistu, ako je najbolje sto Samsung nudi....onda ocekujem da toga nema. Jer sa S9 nisam imao niti jednom taj problem. Sa prethodnim modelima moooozda jednom u godinu dana neki bag nesto tako.

koznazna

pre 1 godinu

jos uvek imam J5, kupljen 2016, dva puta zamenjena baterija. a dok je ovaca bice i makaza, s22, s55, s99, flipovi klipovi dzipovi. telefon skuplji od auta. civilizacija u k...u.

Milan

pre 1 godinu

Imam S20, ali sa Snapdragon procesorom i 12GB RAM. Ubačena SD kartica sa 1TB (gomila pre svega fotografija i videa). Sa SD je telefon veoma štedljiv, ali pošto dosta koristim telefon, često mora i drugo punjenje (s tim što sam ograničio na 85% max). Telefon nije ni jednom zabagovao, radi korektno i ispunjava sve što meni treba, a to je telefon manjih dimenzija, sa dobrim performansama i solidnom kamerom.
Pošto mi treba baš telefon sa dosta memorije, verovatno će sledeći biti neki Sony serije 5, jer oni svi imaju SD slot.

majstor

pre 1 godinu

Imao sam Samsung S2 pa S4, S7 i jos uvek koristim S10. Video sam da se S22 bas i nije proslavio i zato ga nisam uzeo. Takodje vidim da ce S23 biti za koplje bolji od konkurencije ovaj put pa se spremam da uzmem S23 Ultra. Ima jos vremena do Marta pa cu videti ali za sada vidim da boljeg nece biti na nasem trzistu. Mada...bice skup...bas bas. Ako nude opciju, kao prosle godine, sa vise memorije...ok. Ako nude sa 8...verovatno cu da preskocim.

laza

pre 1 godinu

uzeo s22+ u yettelu međutim stalno je bagovao i sam od sebe se resetovao. Dobio sam novi koji od nadogradnje na android13 baguje sa viberom, a baterija jedva izdrzi ceo dan. Razocaran sam obzirom na cenu, a zadovoljniji sam bio sa mojim prerhodnim A52. Nikad vise flagship samsung.

Jaaa

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)
(rahan, 13. decembar 2022 23:26)

Nije valjda da koristiš fabrički pretraživač na telefonu????

hadžija

pre 1 godinu

ovi što se žale... oće to kade kupiš kopiju. eve vidim na prodaji ima ajfon, za koji jasno piše da je kopija, al znak je znak

Srgota

pre 1 godinu

Za sve koji pričaju kako im telefoni baguju i koče. Ljudi, postoji nešto što se zove restart. Kao i svaka druga sprava, neophodno je povremeno ponovo pokrenuti sistem.

Gasite telefone svake noći, ne ostavljajte ih na punjaču, ako vam treba telefon kao budilnik, koristite stari. Čuvajte malo telefon i nećete imati problema.

srb

pre 1 godinu

@Goran
Kamera je ista 3 godine za redom, procesor je novi svake godine, memorija sa 8 podignuta na 12gb, interna krece od 128 vec godinama, menjaju malo dizajn i ubacili su s pen na s seriju sto je do prosle godine bilo samo na note.

4gb na androidu je nemoguce za normalan rad, 8 je prihvatljivo, preko 12 je nepotrebno. Baterija ne moze da izgura 3 4 dana kada je tel skoro 7 inca, plus procesor plus gpu i za sta se sve koriste tel ovih dana a tu su i igrice od po nekoliko giga koje rade na maks podesavanjima ako tel to moze da isprati. To za bateriju su pusti snovi sa litijum jonskom koja se trenutno koristi.

...

pre 1 godinu

Ja imam S22 Ultra i mnogo mi je loše iskustvo i morao sam i da vratim. Ovo je treći Samsungov flegšip koji moram da vraćam i svaki put kažem nikad više pa eto opet imam S22 Ultra jer nudi neke stvari koje ne mogu drugde da nađem. Ali ili je meni zaletelo nešto van svih verovatnoća ili je kontrola kvaliteta u Samsungu očajna. Definitivno se ne bore za kupce kao nekada ali ni konkurencija trenutno ne nudi nešto bolje. Što se tiče S22 Ultra ubedljivo najveća prednost konačno korišćenje Snapdragon procesora a ostalo videćemo koliko je uopšte napredak.

Marko

pre 1 godinu

Svi s20,21,22 kupljeni u Srbiji imaju exinos platformu i podložni su greškama i bagovima dok ovi sa snapdragon shipset nemaju tih problema. S23 dolazi sa ako je istinita glasina samo snapdragon platformom svuda pa će otuda biti i bolja performansa.

Novosadjanin

pre 1 godinu

Ja sam se zaustavio kod s20+. Nisam video nista za mene pametno u 21 i 22 seriji. Ne vidim ni u 23 seriji. 200mp? Pa? Premijum telefon treba menjati na svake 4 godine. Nadam se da ce u seriji 24 uraditi neki primenjiv novitet

Milos Jankovic

pre 1 godinu

Igy, 14. decembar 2022 08:42

Isti slucaj,Samsung galaxy s22 ultra,kupjen nov pre 3 meseca 1400e u 'unieuru' sve top, samo jednom u mesec dana zakuca iz cista mira mrtav u tom trenutku kada zakuca na poledjini "ringla"...
A recenzije kazu,kao najbolji???

Ivan

pre 1 godinu

Ovi što se žale na Samsung,moraju biti svjesni da na Evropsko tržište ne izlaze sa Snapdragonom,što je glavni uzrok problema!Zadnji koji sam koristio bio je S 20 Ultra,ali sam ga zbog sličnih problema zamijenio za Xiaomi 11(special edition),po meni najljepši telefon ikad napravljen! Dvije godine radi bez greške,kao prvog dana.Jedina i najveća zamjerka Xiaomiu je slaba podrška kompanije kad je u pitanju softver i Android ažuriranja,kojih garantuju dva,za razliku od Samsunga sa 4,a najavljuju i 5!Da zaključim,volim Androide, sa dijagonalom 6,8 inča,zbog čega sam i izabrao ovaj Xiaomi,jer je jedini tada dolazio sa Qualcom procesorom,rezolucije ekrana 3200x1440 piksela i fantastičnom svjetlinom.Zaista sam oduševljen kvalitetom i performansama,iako sam se naslušao priča o pregrijavanju zbog procesora i sličnih gluposti,jer ponavljam,radi kao prvog dana,a i baterija kao da nije korištena.Pošto će Samsung S 23 Ultra pokretati Snapdragon 8 gen 2(takva je najava),bez dvoumljenja će to biti najbolji Android,možda i jedini dijagonale 6,8,pa će to biti moj sljedeći izbor,eventualno Z fold 5,što zavisi od njegovih karakteristika!?Navikao sam na Xiaomi i istinski mi je žao što su više nego nekorektni prema korisnicima,jer ako se telefon plati 1000+ eura, bez obzira na kvalitet i neke unikatne karakteristike(poslovni mod,drugi prostor...),preporučio bih svima da ne kupuju njihove najskuplje uređaje,jer zbog samo dvije Android nadogradnje i slabe softverke podrške,brzo gube vrijednost!

Nedeljko Bajić Baja

pre 1 godinu

Gledao sam nedavno S22 seriju, potpuno neobavezno. Običan S22 mi je zapao za oko, nije veliki ali mi se cini da su kapaciteti baterije cele te S22 serije mali spram veličine telefona i specifikacija. Koristim jos uvek P30lite iz 2019. radi i dalje odlično mada su ga zakrpe dosta usporile a i počeo sam pomalo da se borim sa baterijom. Kao prosečan korisnik za surf, poziv, fotografisanje i slušanje muzike cenim da mi je i taj S22 dovoljan ali... Zeznuse Huawei sa googlom inače bi sigurno nastavio sa njima a ovako mi neizvesno kako sve to radi sa tim njihovim zamenskim sistemom a ne bih da eksperimentisem pa se pokajem. Pre ovog sam imao Honor 8 lite i sva pohvala za (stari) Huawei. Nova serija S23 će biti pakao skupa a mislim da ne donosi ništa revolucionarno. Što neko ovde napisa neka bude fon do 6" sa 4Gb RAM i baterijom da izdrži 3 dana i eto revolucije i sreće za sve. Ali avaj.

miki

pre 1 godinu

imam trenutno s22+ i razocaran sam performansama kao i baterijom, obzirom na cenu samog uređaja. Nikad vise necu kupovati flagship telefon, nego neku srednju klasu tipa A53.

ZokiZoki

pre 1 godinu

Ljudi, Poco X3 jede za doručak S20+.

Drugar i ja imamo ove telefone, bikvalno je crkao od muke što moj telefon od 200 evra brže radi od njegovog čiji ekran toliko košta. Kamere bukvalno iste ako moka nije čak i bolja.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Samsung godinama ide silaznom putanjom. Njihovi premium telefoni su sve samo ne premium, osim kamere. Nije ni čudo što iphone u segmentu premium telefona šije S seriju.

Muk

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.
(m, 13. decembar 2022 19:03)

Moja supruga ima s22 plus i cim ga je kupila preko mtela, morao je na servis jer je se zakocio. Nisu joj dali novi, vec je 15 dana cekala da ustanove problem, pa onda da ucitaju ponovo softver. A ti cinicni pametnjakovicu budi svestan da te servis udalji danima od masine, cak i kada imas garanciju. Bilo da su kola u garanciji ili mobitel. I jos par puta joj se desilo da nesto zabaguje. A na forumima se ljudi takodje zale. Verujem potpuno ovome sto je gore komentariosao.

bora rakijaš

pre 1 godinu

s22 plus smeće od telefona za te pare i očekivanja. Baterija užas, često baguje, restartuje. Nije mi jasno na koju foru su oni u vrhu po kvalitetu.

sasa

pre 1 godinu

Mogu samo reci da s22 ultra ima jako slabu bateriju.Moj s22 ultra jedva izgura jedan dan i to sa slabim koriscenjem.Samsung ako ne pojaca baterije ili ugradi neke bolje ,nije dao nista posebno.
Inace moj Huawei p smart z ,je imao jacu bateriju i bio je odlican telefon,steta sto mi je mikrofon izgubio kvalitetan zvuk.

m

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21)

ako imas telefon, koji god da je, koji radi to sto si opisao onda ga nosis na servis a ne kukas ovde. ali posto ga sigurno nemas ne kukaj vec idi radi nesto korisno.

Srgota

pre 1 godinu

Za sve koji pričaju kako im telefoni baguju i koče. Ljudi, postoji nešto što se zove restart. Kao i svaka druga sprava, neophodno je povremeno ponovo pokrenuti sistem.

Gasite telefone svake noći, ne ostavljajte ih na punjaču, ako vam treba telefon kao budilnik, koristite stari. Čuvajte malo telefon i nećete imati problema.

sima

pre 1 godinu

Samsungov najbolji telefon je Note 10 plus.Sve nakon toga su neki pokusaji da se napravi telefon koji ce biti konkurentan ostalim brendovima.Kao ljubitelj Samsunga i otac dece koja koriste Iphone, jabuka je zaista superiorna u odnosu na Samsung. Dugo sam izigravao gluvaca,ali definitvno priznajem da sam gresio.Zao mi je sto sam Note 10 plus prodao.Serije nakon 10 plus se skoro ni po cemu ne razlikuju po kvalitetu.

Harvi Dent ?

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.

laza

pre 1 godinu

uzeo s22+ u yettelu međutim stalno je bagovao i sam od sebe se resetovao. Dobio sam novi koji od nadogradnje na android13 baguje sa viberom, a baterija jedva izdrzi ceo dan. Razocaran sam obzirom na cenu, a zadovoljniji sam bio sa mojim prerhodnim A52. Nikad vise flagship samsung.

nmnjvet

pre 1 godinu

Imam upravo S22 ultra, kupio nov. Zakucava jednom nedeljno. I phone ništa bolji. Što je trka veća, cene veće, stvar prestiža, a gubi se osnovna funkcija telefona (zvuk, signal, stabilnost rada........). Starije generacije znaju šta je bio kvalitet izrade

Goran

pre 1 godinu

Dzaba ste krecili. Sta to revolucionarno donosi mova serija telefona? Sustinski nacin koriscenja telefona? Bez promena. Budze kamere, radnu memoriju, internu memoriju, zabavljaju klince da rade cpu i gpu testove i da postignu vise poena. I??? Autonomija telefona ista kao pre deceniju, i svodi se na jedan dan. Ako je korisnik malo skromnijih zahteva mozda dva dana. Alo prijatelji, napravite pristojan uredjaj sa 4+giga rama, pristojnom kamerom, internom memorijom 128+ i baterijom koja moze izgurati 3-4 dana i eto zaista noviteta i cuda. Ovako, zaludjujte klince i one sa puno para a malo mozga, neka bacaju pare na vase "novitete"....

miki

pre 1 godinu

imam trenutno s22+ i razocaran sam performansama kao i baterijom, obzirom na cenu samog uređaja. Nikad vise necu kupovati flagship telefon, nego neku srednju klasu tipa A53.

koznazna

pre 1 godinu

jos uvek imam J5, kupljen 2016, dva puta zamenjena baterija. a dok je ovaca bice i makaza, s22, s55, s99, flipovi klipovi dzipovi. telefon skuplji od auta. civilizacija u k...u.

Shone

pre 1 godinu

Furam i dalje Huawei p30 koji sam kupio polovan. I ako nekada se vrati google na Huawei a da naprave do 6 inca kao p30, bice to odlicna kupovina.

Arch

pre 1 godinu

I dalje baterija na S22ultra slaba kao i generacije prije(svaki put na pola dana upalim stednju baterije)
Skines s punjaca vec je 98% pa gdje to ima?
Da je lijep jeste da je zoom super jeste ali nikad se nece s fotografijom pogotovo videom pribliziti mom 14pro max.

I njihova baterija je slaba za razliku od 13pro max osjeti se bome razlika.

Sljedeci put na poslu traziti samo Pixel.

Milos Jankovic

pre 1 godinu

Igy, 14. decembar 2022 08:42

Isti slucaj,Samsung galaxy s22 ultra,kupjen nov pre 3 meseca 1400e u 'unieuru' sve top, samo jednom u mesec dana zakuca iz cista mira mrtav u tom trenutku kada zakuca na poledjini "ringla"...
A recenzije kazu,kao najbolji???

ZokiZoki

pre 1 godinu

Ljudi, Poco X3 jede za doručak S20+.

Drugar i ja imamo ove telefone, bikvalno je crkao od muke što moj telefon od 200 evra brže radi od njegovog čiji ekran toliko košta. Kamere bukvalno iste ako moka nije čak i bolja.

Strunf

pre 1 godinu

ja imam s22,telefon je teško smeće,zakucava,gasi se sam od sebe,restartuje...uzeo ga u yetelu,baš sam se pokajao
(hm, 13. decembar 2022 18:21) 

Ja imam s22ultra 512gb i nemam nikakav problem. Ne znam sta moze bude problem kod tebe. Npr neka aplikacija koju koristis. Sto se mene tice tel je extra cak ni baterija nije losa. A dizajn je vrhunski. Tel se ne greje uopste

rex

pre 1 godinu

Od S4 pa do danas svaki model sam imao.
od S9 pa do sad S22 Ultra baterija jako lose.
Jedina zamerka je tu, ta baterija mora da bude bolja i jaca.

spaz

pre 1 godinu

Skoro pa nikakvo poboljsanje u odnosu na prethodnu seriju. Ja koristim s22 ultra i nemam takvih problema, baterija mi lagano izvlaci dan, sve notifikacije ukljucene, SOT oko 4h dnevno, doduse wifi 90%vremena. Pre toga sam imao s20 U i ni njega ne bi menjao nego iskrsla dobra ponuda a i malo se baterija srozala posle 2 godine koriscenja. Doduse da, huawei m20 pro je imao mnogo agresivnije gasenje background procesa pa je mogao i 2 dana bez problema da izgura

...

pre 1 godinu

Ja imam S22 Ultra i mnogo mi je loše iskustvo i morao sam i da vratim. Ovo je treći Samsungov flegšip koji moram da vraćam i svaki put kažem nikad više pa eto opet imam S22 Ultra jer nudi neke stvari koje ne mogu drugde da nađem. Ali ili je meni zaletelo nešto van svih verovatnoća ili je kontrola kvaliteta u Samsungu očajna. Definitivno se ne bore za kupce kao nekada ali ni konkurencija trenutno ne nudi nešto bolje. Što se tiče S22 Ultra ubedljivo najveća prednost konačno korišćenje Snapdragon procesora a ostalo videćemo koliko je uopšte napredak.

Liki

pre 1 godinu

Imam A53 5G oko 7-8 meseci, ljudi moji koji je ono krs od telefona, cim ga malo napunis aplikacijama krene zestoko da baguje, secka i kasni u radu. Prva 3-4 meseca je radio ok i ocigledno je da se telefoni prave da vas impresioniraju par meseci i onda sa nadogradnjama i koriscenjem krece usporavanje.

rahan

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)

Jaaa

pre 1 godinu

samo da se pohvalim. do danas imao huawei p smart 2017 i pocastio sam se sa samsung s20 fe. sve leti, nema da reklama zakuca pretrazivac:)
(rahan, 13. decembar 2022 23:26)

Nije valjda da koristiš fabrički pretraživač na telefonu????

Inzenjer

pre 1 godinu

@yetel ako si uzeo S22 i zakucava ti, ocigledno je falicna jedinica ili si ga pokvario. uzeo s22+ u mts pre mesec dana, radi kao sat, malo baterija im je losija strana inace masina telefon.

hadžija

pre 1 godinu

ovi što se žale... oće to kade kupiš kopiju. eve vidim na prodaji ima ajfon, za koji jasno piše da je kopija, al znak je znak

Stefan

pre 1 godinu

hm*
Ja imam s20 fe Snapdragon verzija kupljen u inostranstvu star više od godinu dana, baterija odlična,kamere solidne sa taxfree izašao me oko 400e,nikad nije zabagovao,za te pare nema bolji telefon.

brufon

pre 1 godinu

Imam Note 20 ultra,perfekcija od telefona skoro,baterija malo slabija,ali za ovakve performanse i najveci i najbolji ekran od svih telefona je i odlicna.

majstor

pre 1 godinu

Imao sam Samsung S2 pa S4, S7 i jos uvek koristim S10. Video sam da se S22 bas i nije proslavio i zato ga nisam uzeo. Takodje vidim da ce S23 biti za koplje bolji od konkurencije ovaj put pa se spremam da uzmem S23 Ultra. Ima jos vremena do Marta pa cu videti ali za sada vidim da boljeg nece biti na nasem trzistu. Mada...bice skup...bas bas. Ako nude opciju, kao prosle godine, sa vise memorije...ok. Ako nude sa 8...verovatno cu da preskocim.

Ivan

pre 1 godinu

Ovi što se žale na Samsung,moraju biti svjesni da na Evropsko tržište ne izlaze sa Snapdragonom,što je glavni uzrok problema!Zadnji koji sam koristio bio je S 20 Ultra,ali sam ga zbog sličnih problema zamijenio za Xiaomi 11(special edition),po meni najljepši telefon ikad napravljen! Dvije godine radi bez greške,kao prvog dana.Jedina i najveća zamjerka Xiaomiu je slaba podrška kompanije kad je u pitanju softver i Android ažuriranja,kojih garantuju dva,za razliku od Samsunga sa 4,a najavljuju i 5!Da zaključim,volim Androide, sa dijagonalom 6,8 inča,zbog čega sam i izabrao ovaj Xiaomi,jer je jedini tada dolazio sa Qualcom procesorom,rezolucije ekrana 3200x1440 piksela i fantastičnom svjetlinom.Zaista sam oduševljen kvalitetom i performansama,iako sam se naslušao priča o pregrijavanju zbog procesora i sličnih gluposti,jer ponavljam,radi kao prvog dana,a i baterija kao da nije korištena.Pošto će Samsung S 23 Ultra pokretati Snapdragon 8 gen 2(takva je najava),bez dvoumljenja će to biti najbolji Android,možda i jedini dijagonale 6,8,pa će to biti moj sljedeći izbor,eventualno Z fold 5,što zavisi od njegovih karakteristika!?Navikao sam na Xiaomi i istinski mi je žao što su više nego nekorektni prema korisnicima,jer ako se telefon plati 1000+ eura, bez obzira na kvalitet i neke unikatne karakteristike(poslovni mod,drugi prostor...),preporučio bih svima da ne kupuju njihove najskuplje uređaje,jer zbog samo dvije Android nadogradnje i slabe softverke podrške,brzo gube vrijednost!

Darko

pre 1 godinu

S9 plus, šesta godina, baterija još uvek ako manje koristim telefon izdrži ceo dan. Ne baguje. Ne menja mi se telefon. Ništa revolucionarno novo novi modeli nemaju da ponude osim prestiža.

Nedeljko Bajić Baja

pre 1 godinu

Gledao sam nedavno S22 seriju, potpuno neobavezno. Običan S22 mi je zapao za oko, nije veliki ali mi se cini da su kapaciteti baterije cele te S22 serije mali spram veličine telefona i specifikacija. Koristim jos uvek P30lite iz 2019. radi i dalje odlično mada su ga zakrpe dosta usporile a i počeo sam pomalo da se borim sa baterijom. Kao prosečan korisnik za surf, poziv, fotografisanje i slušanje muzike cenim da mi je i taj S22 dovoljan ali... Zeznuse Huawei sa googlom inače bi sigurno nastavio sa njima a ovako mi neizvesno kako sve to radi sa tim njihovim zamenskim sistemom a ne bih da eksperimentisem pa se pokajem. Pre ovog sam imao Honor 8 lite i sva pohvala za (stari) Huawei. Nova serija S23 će biti pakao skupa a mislim da ne donosi ništa revolucionarno. Što neko ovde napisa neka bude fon do 6" sa 4Gb RAM i baterijom da izdrži 3 dana i eto revolucije i sreće za sve. Ali avaj.

Milan

pre 1 godinu

Imam S20, ali sa Snapdragon procesorom i 12GB RAM. Ubačena SD kartica sa 1TB (gomila pre svega fotografija i videa). Sa SD je telefon veoma štedljiv, ali pošto dosta koristim telefon, često mora i drugo punjenje (s tim što sam ograničio na 85% max). Telefon nije ni jednom zabagovao, radi korektno i ispunjava sve što meni treba, a to je telefon manjih dimenzija, sa dobrim performansama i solidnom kamerom.
Pošto mi treba baš telefon sa dosta memorije, verovatno će sledeći biti neki Sony serije 5, jer oni svi imaju SD slot.

Staka Zulu

pre 1 godinu

"Ja imam ovo, ja imam ono", i svima nešto fali.
E pa ja imam Note 8 već više od 5 godina i radi perfektno. Ako ovako nastavi imaću ga još 5!

Igy

pre 1 godinu

Imao sam S2, zatim S4, zatim S6 Edge, pa S9.... S9 sam koristio do skoro i resio da kupim S22 Ultra. Iskreno da vam kazem nakon 9 meseci koriscenja osecanja su mi pomesana. Odusevljen sam odzivom, brzinom, kameru ne bih ni spominjao izlisno je, ekran je top mada od Samsunga koji je bog za ekrane to i ocekujem. Ali....ali jednom u mesec dana zakuca i mrtav. Ok mozda nije to toliko strasno i dramaticno, ali ako sam dao toliko novca za njega, ako je to konkurent da bude najbolji telefon na trzistu, ako je najbolje sto Samsung nudi....onda ocekujem da toga nema. Jer sa S9 nisam imao niti jednom taj problem. Sa prethodnim modelima moooozda jednom u godinu dana neki bag nesto tako.

шиле

pre 1 godinu

Bože koliko je ružna pozadina ovog telefona. Galaxy Note 10, jedan od najlepših android telefona, svaki posle koji je izašao bio je sve ružniji i ružniji i jedini android telefon koji bih uzeo da nisam opčinjen iPhone-om, ili možda kada bih imao para na bacanje pa da kupim oba.
(Harvi Dent ?, 13. decembar 2022 20:11)

Имам ноте 10+ и стварно је најлепши телефон! И после 3 године и 4 месеца, ради савршено, батерија држи дан и по... Можда га заменим 2024.

Novosadjanin

pre 1 godinu

Ja sam se zaustavio kod s20+. Nisam video nista za mene pametno u 21 i 22 seriji. Ne vidim ni u 23 seriji. 200mp? Pa? Premijum telefon treba menjati na svake 4 godine. Nadam se da ce u seriji 24 uraditi neki primenjiv novitet

srb

pre 1 godinu

@Goran
Kamera je ista 3 godine za redom, procesor je novi svake godine, memorija sa 8 podignuta na 12gb, interna krece od 128 vec godinama, menjaju malo dizajn i ubacili su s pen na s seriju sto je do prosle godine bilo samo na note.

4gb na androidu je nemoguce za normalan rad, 8 je prihvatljivo, preko 12 je nepotrebno. Baterija ne moze da izgura 3 4 dana kada je tel skoro 7 inca, plus procesor plus gpu i za sta se sve koriste tel ovih dana a tu su i igrice od po nekoliko giga koje rade na maks podesavanjima ako tel to moze da isprati. To za bateriju su pusti snovi sa litijum jonskom koja se trenutno koristi.

Marko

pre 1 godinu

Svi s20,21,22 kupljeni u Srbiji imaju exinos platformu i podložni su greškama i bagovima dok ovi sa snapdragon shipset nemaju tih problema. S23 dolazi sa ako je istinita glasina samo snapdragon platformom svuda pa će otuda biti i bolja performansa.