Ovako LG Wing izgleda bez krila

LG je u prethodnom periodu predstavio nekoliko telefona sa zanimljivim dizajnom, a jedan od njih je i LG Wing.

Tehnopolis

Izvor: B92, Gizmochina

Sreda, 22.12.2021.

09:09

Ovako LG Wing izgleda bez krila
Foto: Profimedia

LG Wing je bio poslednja velika objava južnokorejske kompanije, pre gašenja divizije sa smartfonima, a telefon je nedavno dobio i ažuriranje na Android 11.

Sada je jedan korisnik iz Kine odlučio da telefonu da novi vizuelni identitet, a prikazao je kako uređaj izgleda bez svog "wing" displeja.

Moder je objavio video u kojem rastavlja LG Wing i stavlja displej na jedini prednji deo telefona koji ga nije imao. Nažalost, video ne nudi kompletan proces rastavljanja telefona ali prikazuje različite faze kreacije.

Konačni proizvod ima funkcionalan ekran, kamera modul koji se izdiže, tastere sa strane koji rade i prilagođenu LED traku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: