Koliko je izdržljiv telefon bez otvora za selfi kameru? VIDEO

Na testu izdržljivosti popularnog YouTubera, našao se zanimljivi ZTE Axon 40 Ultra telefon.

Tehnopolis

Izvor: B92, JerryRigEverything

Utorak, 28.06.2022.

19:00

Koliko je izdržljiv telefon bez otvora za selfi kameru? VIDEO
Foto: Jack Skeens / Shutterstock.com

Poularni YouTuber Zak, sa kanala JerryRigEverything, na testu je imao novi telefon – ZTE Axon 40 Ultra. Uređaj je podvrgnut uobičajenim torturama: grebanje i paljenje ekrana, grebanje poleđine i na kraju savijanja telefona pod pritiskom ruku.

Ekran ZTE Axon 40 Ultra telefona se grebe od šestog nivoa Mosove skale, sa dubljim urezima od sedmog nivoa. Ono što je impresivno, telefon nema nikakve otvore ni izreze u ekranu. Selfi kamera je skrivena ispod displeja, što ekranu daje odličan izgled i kontinuitet. Nažalost, kvalitet selfi fotografija nije zadovoljavajući, ali se očekuje da će ova tehnologija napredovati u predstojećim godinama.

Poleđina telefona je veoma zanimljiva. Tu je teksturisano staklo, jedinstvenog izglkeda, koje se ne grebe tako lako.

Najzanimljiviji je svakako test savijanja. Pod pritiskom ruku, ZTE Axon 40 Ultra se pokazao kao još jedan solidan telefon koji je izdržljiv, ima zanimljiv dizajn i solidne specifikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: