HONOR Magic4 Pro je kompanijin prvi flegšip telefon za Srbiju

Kompanija HONOR je u Srbiji predstavila svoj prvi flegšip telefon za ovo tržište, pod nazivom HONOR Magic4 Pro.

Tehnopolis

Izvor: B92, Honor

Petak, 27.05.2022.

14:05

HONOR Magic4 Pro je kompanijin prvi flegšip telefon za Srbiju
Foto: HONOR

HONOR Magic4 Pro krase vrhunske karakteristike, kao što je premijum Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G čipset. Zahvaljujući ovoj mobilnoj platformi, CPU performanse telefona su u odnosu na prethodnu generaciju poboljšane za 20%, GPU performanse za 30%, a mogućnosti koje donosi veštačka inteligencija (AI) uvećane su za čak 300 procenata.

Telefon ima "Eye of Muse" simetrični dizajn sa 6,81-inčnim LTPO četvorostruko zakrivljenim ekranom i tankim okvirima. Displej ima podršku za 120Hz osvežavanje, HDR 10+ i podržava 100% DCI-P3 širok spektar boja.

Na polju kamera, Magic4 Pro krasi sistem sa tri senzora, koji čine širokougaona kamera od 50MP sa senzorom u boji od 1/1,56 inča, ultraširoka kamera od 50MP sa poljem pregleda od 122 stepena i telefoto kamera od 64MP. Sve ovo pokreće Ultra-Fusion tehnologija. Telefon koristi Magic-Log Movie Master tehnologiju i AI filmske efekte, a korisnicma obezbeđuje 10-bit Log 4K video snimanje u 60 kadrova u sekundi.

HONOR Magic4 Pro pokreće baterija velikog kapaciteta od 4600mAh koja poseduje najmoćniju SuperCharge tehnologiju za pružanje izuzetno dugog veka trajanja baterije i celodnevne povezanosti.
Foto: HONOR
Uz HONOR SuperCharge od 100W punjač, Magic4 Pro može da se napuni do 100% kapaciteta za samo 30 minuta. HONOR Magic4 Pro je takođe prvi pametni telefon kompanije koji podržava bežičnu HONOR SuperCharge tehnologiju od 100W, koja puni uređaj do 50% kapaciteta za samo 15 minuta.

U segmentu softvera, HONOR Magic4 Pro dolazi sa najnovijom verzijom Magic UI 6.0 interfejsa, koji je zasnovan na Androidu i nudi niz inteligentnih funkcija. Uz Efficient Smart Desktop funkciju, Magic UI 6.0 omogućava korisnicima da prilagode i promene veličinu vidžeta kartice na svom ekranu i lako pristupe informacijama bez otvaranja aplikacija. Magic UI 6.0 omogućava da više aplikacija radi u pozadini u poređenju sa prethodnim interfejsom.Olakšana je i pretraga, a HONOR Share omogućava brz prenos datoteka između HONOR pametnog telefona i računara koji podržava HONOR Computer Manager.

Magic4 Pro poseduje i potpuno novu funkciju Privacy Calling koju podržava veštačka inteligencija, sprečavajući rasipanje zvuka prilikom razgovora. Na kraju, telefon stiže ut 8GB RAM-a i 256GB prostora za skladištenje podataka.

HONOR Magic4 Pro je na tržištu Srbije u pretprodaji dostupan od 26. maja do 8. juna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139.990 dinara, kod partnera Yettel i Gigatron. Svi koji u tom periodu kod navedenih partnera kupe HONOR Magic4 Pro dobijaju na poklon pametni sat HONOR Watch GS 3. Za više informacija posetite ovu adresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: