Sam svoj majstor [podcast]

Apple će vam rado prodati alat, rezervne delove i dati uputstva kako da ih sami zamenite.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 19.11.2021.

09:00

Sam svoj majstor [podcast]
Foto: Shutterstock/Vlad Teodor

Apple Self Repair program je koji kreće početkom sledeće godine i omogućiće vam da sami servisirate svoj iPhone (12 i 13 za sada). Očekuje se da mu se priključe i drugi uređaji, za sada će biti dostupni samo ekran, baterija i kamera, jer su to, kako Apple kaže, delovi koji se najčešće menjaju. Sva je prilika da Apple želi da iPhone duže traje, kako biste što duže neometano plaćali njihove servise, čak i ako ste malo ili srednje preduzeće. Apple Business Essentials nudiće mogućnost upravljanja Appleovim uređajima u kompaniji, ako kompanija ima manje od 500 zaposlenih. Kad smo kod plaćanja, sud je naložio da nema čekanja, Apple mora podići zabranu za alternativne sisteme naplate u App Storeu do 9. decembra.

Izašao je Samsungov OneUI 4 na Androidu 12, imali smo sreće da imamo S21, pa smo probali i prenosimo prve utiske. Twitter je uveo novi paket pretplate, ali i novi API za koji se očekuje da ga vrati na staze stare slave kada je otvorenost platforme u pitanju. Na marginama ove epizode DoorDash kupio Wolt za 8,1 milijadru dolara, a problem koji Huawei ima ne zove se Donald Trump, nego Sjedinjene Američke Države.

Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: