Nova vest
Vaterpolo

Ponedeljak, 15.07.2019.

08:48

Dejan Savić: Remi je najrealniji

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da je remi sa Crnom Gorom, na početku Svetskog prvenstva, realan rezultat.

Izvor: SN

Autor: SN

Dejan Savić: Remi je najrealniji
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vaterpolisti Srbije igrali su nerešeno 10:10 sa Crnom Gorom, na početku Svetskog prvenstva u Južnoj Koreji.

"Nije ovo pravo vreme za vaterpolo kakav igraju Srbija i Crna Gora. Kontrolisali smo utakmicu do sredine trećeg dela kada je usledio pad. Rival je preokrenuo, ali smo individualnim kvalitetom uspeli da izjednačimo i to je najrealnije", rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Novinare je zanimalo kakav stav o suđenju ima srpski selektor, ali je on kratko odgovorio: "Nemam komentar". Utakmica se po lokalnom vremenu igrala od 8 časova i 30 minuta.

"Poklonili smo im bod, mi smo jurili rezultat zbog loše treće četvrtine. Naravno, u lošem terminu prve utakmice i ne može sve da funkcioniše kako treba", rekao je kapiten Miloš Ćuk.

Selektor Savić je na šampionat sveta poveo izmenjenu ekipu u odnosu na onu koja je osvojila Svetsku ligu i obezbedila Olimpijske igre u Tokiju.

Srpski vaterpolisti će u drugom kolu Grupe A igrati u sredu od 13 časova i 30 minuta (po lokalnom vremenu) protiv domaćina, Južna Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve