Mitrović kažnjen zbog viška kg

Mladi srpski napadač Aleksandar Mitrović, koji brani boje Anderlehta, kažnjen je jer se zapustio tokom letnje pauze pa ima višak kilograma.

Izvor: AK

Ponedeljak, 07.07.2014.

19:29

Default images

Mitrovića, strelca 16 pogodaka u svojoj debitantskoj sezoni u Belgiji, kaznio je prvi trener tima Besnik Hasi.

"Momak nije u formi, vratio se sa nekoliko kilograma više. To znači da nije pratio program koji je dobio pred odmor. Rekao sam mu da se odmori, ali ne na ovaj način. Kada nešto kažem igraču, očekujem da to uradi", rekao je Hasi.

Mitrović je nakon kraja sezone u Belgiji odigrao nekoliko prijateljskih mečeva za Srbiju, između ostalog i protiv Brazila.

Odmor je proveo u Turskoj, pre nego što se vratio u Beograd kod porodice.

"Trenirao sam, ali bez pritiska", rekao je Mitrović.

Anderleht je u ponedeljak počeo pripreme za novu sezonu, a Hasi je u Austriji okupio 24 igrača. Uz Mitrovića u timu je i Luka Milivojević.

Prvi test meč igraće 11. jula protiv kijevskog Dinama. Anderleht sezonu otvara 20. jula protiv Lokerena u Superkupu Belgije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: