Nadal: Lajović dobar u prvom setu

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal bio je zadovoljan načinom na koji je obezbedio plasman u četvrtfinale Rolan Garosa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.06.2014.

17:03

Default images

Nadal je u 4. kolu bio ubedljiv protiv Dušana Lajovića – 6:1, 6:2, 6:1.

Španac je istakao da je Lajović takođe bio odličan u prvom setu, pa je zbog toga još zadovoljniji.

„Ovo je bio pozitivan meč za mene. Mislim da sam odigrao odličan prvi set. Po mom mišljenju on nije odigrao loše prvi set. I on je igrao dobro u tom periodu. Ja sam igrao bez grešaka, kontrolisao sam bekhendom ali i forhendom dešavanja sa osnovne linije. Srećan sam kako sam ispratio. Nikada u teoriji ne znate da li je bolje lako pobediti ili imati ozbiljan test. Ali u teoriji, bolje je pobeđivati ovako nego igrati duže mečeve. Srećan sam što sam u četvrtfinalu, to je za mene pozitivan rezultat.“

Sledeći protivnik ti je David Ferer. Prošli put si izgubio od njega.

„Kada god izgubite poslednji duel od nekoga, to ima uticaj. Ili možda i ne utiče. Ne znam, reći ću vam posle duela sa Fererom. Meni je najvažnije da sam u četvrtfinalu. Mislim da sam malo bolji nego u periodu kada sam igrao Monte Karlo, ali i on igra sjajno. Igra tri nedelje uzastopno na visokom nivpu. U Madridu je igrao sjajno, u Rimu je igrao sjajno i ovde igra sjajno. Ulazi u ovaj duel sa samopouzdanjem. Biće teško. Znam kako da igram protiv njega. Pokušaću“, rekao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: