Kup: Zvezda u Kuli, Borac u Humskoj

U osmini finala Kupa Srbije, branilac titule Crvena zvezda gostovaće kulskom Hajduku, dok će šampion Partizan igrati protiv prošlosezonskog finaliste Borca.

Izvor: AK

Četvrtak, 04.10.2012.

12:36

Default images

Derbi meč osmine finala biće duel visokog rizika između Superligaša Novog Pazara i Rada, dok će Vojvodina gostovati Čukaričkom.

Od Superligaša duel će imati još Javor i Smederevo, Spartak će ugostiti Metalac iz Gornjeg Milanovca, OFK Beograd će gostovati Inđiji, dok je Jagodina ugostiti Novi Sad, odlučeno je žrebom u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi.

Svi mečevi osmine finala Kupa igraće se 24. oktobra, osim duela Partizana i Borca koji će se sastati 31. oktobra. Razlog je nastup Partizana u Ligi Evrope jer će 25. oktobra gostovati Interu u Milanu.

Žreb je bio poludirigovan, pa se u prvom "šeširu" našlo osam klubova raspoređenih po plasmanu u Jelen Superligi, dok su u drugom bili svi ostali.

Po propozicijama Kupa Srbije, igraće se jedna utakmica. U slučaju nerešenog rezultata po isteku regularnog dela, odmah će se izvoditi penali.

Kup Srbije, osmina finala:
Javor – Smederevo
Hajduk – Crvena zvezda
Spartak ZV – Metalac
Inđija – OFK Beograd
Novi Pazar – Rad
Jagodina – Novi Sad
Čukarički – Vojvodina

Partizan – Borac Čačak

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: