Tores: Pokazaću koliko vredim

Španski napadač Fernando Tores rekao je da želi da na Evropskom prvenstvu dokaže da Visente del Boske nije pogrešio što ga je uvrstio u tim uprkos slaboj formi.

Izvor: JT

Ponedeljak, 28.05.2012.

15:15

Default images

Tores je na prethodnom kontinentalnom šampionatu bio strelac pobedonosnog gola u finalu protiv Nemačke, ali od tada je retko pružao partije koje su navijači i javnost očekivali. Kao posledica toga, nije bio u timu za prijateljski meč sa Venecuelom.

To je bio baš težak trenutak za mene. Tada sam shvatio da je situacija veoma ozbiljna, da ne igram redovno u klubu i da bih mogao da izgubim mesto za Evropsko prvenstvo. Del Boske je verovao u mene i sada moram da mu uzvratim. Igraću šta god traži od mene, verujem da mogu da pružim maksimum“, rekao je Tores.

S obzirom da će David Vilja propustiti šampionat jer se nije na vreme oporavio od loma noge, najveći teret u napadu pašće upravo na Toresa. Stvari su, doduše polako, krenule na bolje za Toresa koji je pre deset dana sa Čelsijem osvojio Ligu šampiona.

Došao sam svež na pripreme, jer nisam fizički bio opterećen kao većina saigrača iz reprezentacije. Osećam se dobro, možda sam mogao da igram još više za Čelsi ove sezone, ali važno je da na kraju sve bude kako bi trebalo“, zaključio je Tores.

Tores je za ’crvenu furiju’ do sada odigrao 91 utakmicu i postigao 27 golova.

Selekcija Španije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi sa Italijom, Republikom Irskom i Hrvatskom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: