Nedelja, 05.10.2008.

01:35

U nedelju 134. ''večiti derbi''

U nedelju na Marakani igra se 134. ’’večiti derbi’’ Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: B92

Default images

Utakmica se igra od 17 časova u okviru sedmog kola Jelen Superlige Srbije. ’’Crno-beli’’ su trenutno lideri na tabeli sa maksimalnim učinkom iz šest kola, dok su ’’crveno-beli’’ loše počeli ovu sezonu i zaostaju čak deset bodova za Partizanom.

Trener akuelnog šampiona Srbije Slaviša Jokanović rekao je da je ’realno očekivati da njegov tim poveća prednost na tabeli na 13 bodova posle derbija’.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Čedomir Janevski, izjavio je da će njegova ekipa ’pokušati da iskoristi slabosti Patizanove odbrane koja je ujedno i najslabija karika u timu iz Humske’. Fudbaleri Zvezde su u poslednja dva kola vezali pobede.

Janevski verovatno neće moći da računa na povređenog Poljaka Gžegoža Bronovickog, ali i Makedonca Ivana Tričkovskog i brazilskog napadača Klea. U timu Partizana najverovatnije neće biti nedovoljno oporavljenog Ljubomira Fejse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: