Salah: Potpuno sam uništen

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah je razočaran zbog činjenice da ekipa sa Enfilda sledeće sezone neće igrati Ligu šampiona.

Izvor: B92

Petak, 26.05.2023.

09:59

Salah: Potpuno sam uništen
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Da stvar po fudbalere i navijače Liverpula bude još gora, njihov najveći rival Mančester junajted se posle godinu dana vraća u Ligu šampiona posle pobede nad Čelsijem.

Sa druge strane Liverpul će ovu sezonu Premijer lige završiti na petom mestu.

"Potpuno sam uništen. Za ovo nema apsolutno nikakvog opravdanja. Imali smo sve što nam je potrebno da naredne sezone uđemo u Ligu šampiona i nismo uspeli. Mi smo Liverpul i ulazak u Ligu šampiona je minimum. Žao mi je, ali prerano je za ohrabrujući ili optimistični post. Izneverili smo vas i sebe", napisao je Salah.

Uprkos neuspehu tima, Salah je imao još jednu dobru sezonu tokom koje je postigao upisao 19 golova i 11 asistencija uz šansu da taj bilans popravi u poslednjem kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: