Napoli nudi novi ugovor Spaletiju

Čelnici Napolija izuzetno su zadovoljni radom trenera Lućijana Spaletija, pa mu nude produžetak saradnje.

Izvor: Z.K.

Petak, 24.03.2023.

17:40

Napoli nudi novi ugovor Spaletiju
Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Prvi čovek kluba Aurelio de Laurentis želi da zadrži iskusnog stručnjaka koji ima ugovor da klubom do kraja ove sezone.

Spaleti je u Napulj stigao u leto 2021. godine i od tada napravio tim koji je trenutno lider Serije A i koji bi mogao da u klub donese prvi Skudeto još od perioda kada je dres kluba nosio slavni Dijego Maradona, po kom stadion sada nosi ime.

Takođe, klub igra odlično i u Ligi šampiona, tako da je i to razlog zadovoljstva članova uprave.

Kako prenosi "Gazeta delo sport", ideja De Laurentisa je da Spaletija veže novim dvogodišnjim ugovorom po kom bi zarađivao četiri miliona evra po sezonu plus bonuse.

Sve će zavisiti od toga kako će Napoli završiti sezonu, ali i od planova Spaletija koji bi mogao negde drugde da pronađe izazov.

Očekuje se da narednih nedelja dve strane sednu za sto i počnu pregovore o budućnosti.

Inače, Spaleti je poslednji laureat nagrade "Enco Bearcot", koja se u izboru najpoznatijih italijanskih dnevnih listova, dodeljuje najboljem treneru u sezoni.

Primajući nagradu u Napulju, Spaleti je rekao:

"Kada vidim slike Napolija i Maradone, dobijete neku snagu da izdržite pritisak, to je deo ljubavi i strasti ovih ljudi. Ovde se živi za fudbal, ali i dalje je vreme da se radi. Napravio sam pakt sa timom i sve im je veoma jasno. Videćemo da li ćemo posle svega slaviti", rekao je Spaleti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: