Jeziva ispovest – francuska legenda osuđena zbog pedofilije

Bivši rukometaš Francuske Bruno Martini osuđen je početkom 2023. na godinu dana uslovnog zatvora zbog iskorištavanja maloletnika i snimanja dečje pornografije.

Izvor: B92

Petak, 24.03.2023.

12:00

Jeziva ispovest – francuska legenda osuđena zbog pedofilije
Foto: Profimedia

Čovek koji je od 2021. predsednik francuske nacionalne rukometne lige ispričao je za "Ekip" kako se sve dogodilo.

Počelo je tokom "lokdauna" zbog koronavirusa, kada se počeo prepuštati homoseksualnim iskustvima.

A Martini ima neverovatno "opravdanje" za užasno delo koje je počinio.

"Počelo je s koronavirusom. Mogao sam da potonem u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snapchat, gde je sve puno odraslih",
rekao je Martini.

Policija je pretresala stan u kojem je živeo sa suprugom i kćerkom.

"Dete me kontaktiralo na Snapchatu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me sramota. Policija je pretresla stan u kojem sam živeo sa suprugom i kćerkom te odnela računar. Mnogo me sramota",
zaključio je.

Martini je sa Francuskom bio prvak sveta 1995. i 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: