Bivši kapiten Bajerna osuo paljbu po Pari Sen Žermenu

Filip Lam, bivši kapiten fudbalera Bajerna, žestoko je kritikovao Pari Sen Žermen posle eliminacije iz Lige šampiona.

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 23.03.2023.

10:07

Bivši kapiten Bajerna osuo paljbu po Pari Sen Žermenu
Foto: Profimedia

Prvak Francuske pao je u dvomeču sa Bajernom, a Lam je u kolumni za "Gardijan" žestoko kritikova glavne zvezde tima i igru ekipe.

"Ovaj neverovatno skup tim liči na odeljenje sa luksuznom robom koju svi žele da imaju, ali niko ne može sebi da je priušti", rekao je Lam.

On smatra da je veliki problem što stručni štab na čelu sa Kristofom Galtijeom nije uspeo da spoji u celinu zvezde poput Mesija, Nejmara i Mbapea.

"Mesi je pokazao ekstra klasu na momente u Minhenu, ali njegove veštine se koriste bez ikakve svrhe ili smera. Individualci u Pari Sen Žermenu jednostavno ne znaju kako timski da daju gol i generalno, kako da doprinesu ekipi. Mesi je bio bespomoćan i očajan na Alijanc areni", dodao je Lam.

Nije imao previše pozitivnih reakcija ni za Kilijana Mbapea kom ne vidi sjajnu budućnost ako ostane na Parku prinčeva.

"Njegov talenat nije iskorišćen. U Minhenu je konstantno čekao na loptu. Teško je zamisliti kako će njegova karijera procvetati u Parizu", zaključio je bivši reprezentativac Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: