"Ne možete da razmišljate samo o Đokoviću ili Nadalu"

Čuveni Bjorn Borg smatra da mediji treba da pažnju posvete mladim igračima koji dolaze.

Izvor: MT

Subota, 18.03.2023.

10:13

Profimedia / Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage Tennis

Borg navodi primer Karlosa Alkarasa, ali i ostalih iz mlađe generacije tenisera koji izazivaju igrače poput Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

"Alkaras, osvojio je US open, ali mislim da još mora da dokaže da je dobar. Mož da igra zaista dobar tenis, sviđa mi se šta daje tenisu. Onda imate Cicipasa i Zvereva, koji je se povredio na Rolan Garosu", rekao je Borg i dodao:

"Pred vama je toliko dobrih igrača. Moram da pričam i o Amerikancima, Tijafou i Fricu, moram da ih pomenem, ali govorim i o Evropi, ja sam Evropljanin".

Borg ističe da mlađe igrače treba promovisati.

"Mislim da dolazi još mnogo mladih igrača koji će igrati protiv Nadala, Đokovića, Marija i ostalih. Vidite nova imena, ali sada je važno da mediji promovišu te nove igrače koji dolaze, jer ne možete da razmišljate samo o Đokoviću ili Nadalu. Mediji bi trebalo da promovišu tenis i te igrače, to je veoma važno", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: