Šok: Partizan izgubio od "fenjeraša" – u Humskoj

Fudbaleri Partizana poraženi su rezultatom 2:1 na svom stadionu u 27. kolu Mozzartbet Superlige Srbije.

Izvor: B92

Petak, 17.03.2023.

15:00

Šok: Partizan izgubio od
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Crno-beli su svojim navijačima priredili još jedno neprijatno iznenađenje i na svom stadionu poraženi od poslednjeplasirane ekipe u ligi.

Radnik iz Surdulice je došao da se nadmeće i uspeo da nadigra Partizan u Humskoj i trijufmuje rezultatom 2:1.

Partizanov katastrofalni niz se nastavlja, jer je ovo četvrta od poslednjih pet utakmica u kojima nisu ostvarili pobedu.

Istina, u prošlom kolu nadigrali su Mladost u Lučanima, a pre toga su imali dva remija i poraz.

Izgubili su u derbiju, pre toga od Mladosti GAT na svom stadionu, a sada i od "fenjeraša" surduličkog Radnika. Sve je počelo u 7. minutu kada je Radnik po prvi put ozbiljno zapretio i posle kontre Popović uspeo da odbrani i pošalje loptu u korner iz čega gosti pogađaju stativu.

Samo tri minuta kasnije videli smo prvi gol, kada je na promašaj Natha natrčao Rikardo, ali je gol zbog ofsajda poništen, a onda u 13. minutu stiže prvi "šamar".

Tada je Andrija Radulović iskoristio veliku grešku Vujačića, izašao sam pred golmana Popovića i bez većih problema zatresao mrežu Partizana za vođstvo 1:0.

Dijabate potom preti, pokušao je da izjednači, ali iz maltene mrtvog ugla pogodio stativu, da bi i Rikardo u 23. minutu posle centaršuta pokušao glavom da postigne gol, ali pogodio stativu.

Pretio je Partizan u još nekoliko navrata, da bi u 44. minutu stigla nova kazna. Korner sa leve strane, Jokić na pravom mestu, katastrofalna reakcija Popovića i... 2:0 za goste iz Surdulice!
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Kada pogledamo dešavanja, videćemo da je Partizan bio agresivan i konkretan u tom prvom poluvremenu uprkos činjenici da je imao dva gola zaostatka.

Šta se desilo u drugom? Jako mal pozitivnih stvari. Tek nekoliko opasnih napada Partizana u prvih 15 minuta, a onda je dosuđen penal za Partizan nakon što je Rikardo oboren.

Penal je izveo Bibras Natho i po prvi put u dresu Partizana u Superligi Srbije nije precizan pošto mu je Stefan Ranđelović odbranio jedanaesterac.

Pavlović je imao jednu opasnu priliku, trudio se Partizan i igrao maltene viktorije ispred gola Radnika, ali im to nije donelo mnogo toga dobrog. Videli smo da je Rikardo uspeo da zatrese mrežu Radnika u 82. minutu, ali nije bilo šanse da se dođe do preokreta.

Napadač Partizana je matirao Ranđelovića kada se odlično zagradio u šesnaestercu i asistenciju pretvorio u gol. Do kraja susreta nije bilo golova i Partizan je šokirao navijače novim porazom na svom stadionu.

Sva dešvanja iz Humske možete pratiti na LIVE BLOGU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

341 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: