Trener Hataja upozorava: Fudbaler iz Gane još nije pronađen

Trener fudbalera Hataja Volkan Demirel izjavio je danas da bivši reprezentativac Gane Kristijan Acu i sportski direktor kluba Taner Savut još nisu pronadjeni.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2023.

14:45

Trener Hataja upozorava: Fudbaler iz Gane još nije pronađen
EPA-EFE/Daniel Irungu

Acu i Savut su bili na devetom spratu zgrade u Hataju sa još nekoliko ljudi. Iako su turski mediji juče objavili da je fudbaler Hataja izvučen iz ruševina i prebačen u bolnicu, Demirel je danas demantovao ovu informaciju.

"Još nema vesti o Acuu i Savutu. Zar ne bih podelio informaciju da su pronadjeni? Molim vas ne objavljujte da je neko preživeo dok ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate, a bol raste. Spasioci rade dan i noć, nadam se da će obojica biti pronadjeni. Puna podrška njihovim porodicama", rekao je Demirel.

Klupski doktor Hataja Gubrej Kaveči izjavio je da još nema informacija o nekadašnjem reprezentativcu Gane.

"Videli smo vest da je prebačen u bolnicu. Otišli smo tamo, ali njega nema. Moramo da prihvatimo činjenicu da Acu i Savut još nisu pronadjeni", rekao je Kaveči.

Acu (31) je prošle godine stigao u Hataj, a u nedelju uveče je postigao jedini gol za svoj timu u 97. minutu na meču protiv Kasimpaše.

Prema poslednjim informacijama u zemljotresu, koji je pogodio Tursku i Siriju, poginulo je više od 11.000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: