Vraća se!

Irski borac Konor Mekgregor vratiće se u UFC, potvrdio je prvi čovek te organizacije Dejna Vajt.

Izvor:

Subota, 04.02.2023.

21:21

Vraća se!

Mekgregora nije bilo od jula 2021. godine kada je dvaput uzastopno poražen u borbama protiv Dastina Porijea. Od tada se povuka, bavio biznisom i otvorio pab.

Kako je rekao Vajt, Mekgregora ćemo gledati u emisiji "The Ultimate Fighter", gde će biti trener mlađim borcima. Na drugoj strani će biti Majkl Čendler i njegov tim, a kako pravila nalažu na kraju sezone sledi borba između dvojice trenera.

Nova sezona zakazana je za period od 30. maja do 15. avgusta, kada sledi finale i pomenuti meč između Mekgregora i Čendlera.

To je samo poslednja u nizu velikih vesti koje stižu iz UFC sveta nakon povratka Džona Džonsa, revanš borbe između Aleksa Pereire i Izraela Adesanje i okršaja Gilberta Burnsa i Horhea Masdivala.

Mnogi smatraju da je tajming takvih vesti čudan i da je usmeren ka tome da se "zataška" priča o fizičkom sukobu Vajta i njegove supruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: