Mičel: Bruks stalno pravi sra*a; Morent: NBA liga nas mrzi

Donovan Mičel zatražio je od NBA lige konkretnu reakciju protiv Dilona Bruksa.

Izvor: B92

Petak, 03.02.2023.

09:30

Mičel: Bruks stalno pravi sra*a; Morent: NBA liga nas mrzi
Foto: Profimedia

Mičel je žestoko kritikovao Bruksa, posle žestokog međusobnog sukoba protekle noći, optuživši ga da je prljav igrač i da NBA mora da uradi nešto u vezi sa lošim ponašanjem beka Grizlisa.

"On je jednostavno takav", rekao je Mičel, "Videli smo gomilu takvih stvari od njega u ovoj ligi. On i ja vodimo lične bitke godinama. Za to nema mesta u ovoj igri. Ovo se već godinama sukobavlja sa mnom i drugim momcima u ligi. Svi to vidite. Ovo nije ništa novo".

Moguće je da bi liga mogla dodatno da kazni Bruksa, a Mičel veruje da su dodatne kazne opravdane.

"Trebalo bi da se uradi nešto. Ovo nije samo moj problem. Ovo se desilo drugim igračima širom ove lige, i to je sra*e. Iskren sam sa vama. To su potpuno sra*e. Jedna je stvar, znate, imate Džaa, imate Bejna, imate Džarena Džaksona, ti momci svašta pričaju i to je u redu, sve je to deo košarke. Svi smo odrasli igrajući na taj način. Ali kada počneš da radiš mala jeftina sra*a, to nije to. To mene frustrira. Ne radi se o prozivanju. To je kul, ali kada počneš da radiš takve stvari, šta zapravo radimo?"
, rekao je iznervirani Mičel.

Trener Klivlenda Džej-Bi Bikerstaf smatrao je da Mičel, koji je rekao da je ranije imao sukobe sa Bruksom, ima svako pravo da se brani.

"To je bila jeftin udarac na više načina. Momak treba da ima pravo da se zalaže za sebe. Mislio sam da je Donovan to uradio. Ponosan sam na naše momke. Nemamo one koji počinju sra*a, ali imamo momke koji ne beže od sra*a i morate to imati u ovoj ligi. Morate se zauzeti za sebe. To je on uradio i njegovi saigrači su mu čuvali leđa
", rekao je trener Klivlenda.

Bruks je odbio da razgovara o svađi sa Mičelom. Kada su ga pitali o sukobu, Ol-star Memfisa Dža Morent je uskočio i rekao da Grizlisi neće pričati o incidentu.

Morent: NBA liga nas mrzi

Bruks je rekao da se slaže sa kaznom koju je dobio na terenu: "To mi je uštedelo nekoliko tehničkih".

Grizlisi imaju reputaciju najpričljivijeg tima u NBA ligi, ali Morant veruje da im se nepravedno sudi.

"Sve kada je u pitanju negativno o Grizlijima, mi obično dobijemo kaznu. Nije jednako. Oni [NBA] nas mrze",
rekao je Morent.

Dok je Mičel rekao da on i Bruks imaju dugu istoriju, Morant je negirao da Grizlisi imaju bilo kakvih problema sa četvorostrukim Ol-starom.

"Nemamo istoriju ni sa kim. Ni sa kim nismo u sukobu", rekla je prva zvezda Grizlisa.

Mičel, koji je imao loše veče sa samo šest poena pri šutu 2 od 11, dobio je ovacije punih tribina u Klivlendu dok se probijao do svlačionice nakon što je isključen.

Čini se da je sukob Mičel-Bruks motivisao mlade Kavse.

Nakon treće četvrtine su stekli 12 poena prednosti, koju su povećali na +21 u četvrton i rutinski slavili 128:113 protiv drugog tima Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: