Čemu to, Rudi? VIDEO

Košarkašima Minesote ne ide dobro ove sezone, a očigledno da to dopire i do Rudija Gobera.

Izvor:

Nedelja, 04.12.2022.

10:42

Čemu to, Rudi? VIDEO
Foto: Profimedia

Francuski centar je u ponajvećem trejdu leta stigao kao veliko pojačanje Jute, ali Timbervulvsi za sada ne osećaju boljitak u odnosu na prošlu sezonu.

Da je svo zlo u tome, Gober se potrudio da dokaže suprotno. Ekipa Krisa Finča je doživela novi poraz u meču sa Oklahomom, a tri četvrtine nisu mogli da računaju na Gobera.

Visoki košarkaš je isključen početkom druge deonice nakon nesporstkog poteza. Prilikom pokušaja skoka spotakao se o Kenriha Vilijamsa koji je bio na zemlji i čini se da se da je iz nekog razloga pomislio kako se ovaj tu namerno našao.

Odlučio je Gober da se revanšira. Dok je ležao na zemlji sa jasnom namerom je potkačio Vilijamsa koji je nezgodno pao na ruku, a potom je umalo izbila tuča.

Gober je zaradio isključenje, a Vilijams doprineo trijumfu svoje ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: