Bol: Čak su i doktori iznenađeni; Karnišovas: Nisam ja doktor

Plejmejker Čikago Bulsa Lonzo Bol ima problema sa čudnom povredom.

Izvor: LN

Utorak, 27.09.2022.

19:29

Bol: Čak su i doktori iznenađeni; Karnišovas: Nisam ja doktor
EPA-EFE/KAMIL KRZACZYNSKI

Bol će morati na novu operaciju levog kolena, a iz organizacije kažu da će se novi pregledi obaviti za četiri do šest nedelja.

Ipak, utisak je da niko ne zna koliko dugo će trajati njegov oporavak i da li će se uopšte vraćati na teren ove naredne sezone.

"Nisam ja doktor. Ostaje mi da sačekam i vidim šta kažu doktori", rekao je predsednik košarkaških operacija Bulsa, Arturas Karnišovas.

Bolova povreda datira iz januara kada se mislilo da je samo nagnječio kost i da će mu za oporavak biti potrebno svega nekoliko nedelja, ali on i dalje nije zdrav osam meseci kasnije.

"Ovo je nešto sa čime nikada nisam bio suočen. Čak su i doktori iznenađeni", rekao je Bol.

Dvadesetčetvorogodišnji plejmejker je prošle sezone do peha imao prosek od 13 poena, 5, skoka, 5,1 asistencije i 1,8 ukradenih lopti po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: