Čelsi doveo "novog Lamparda" iz Intera FOTO

Čelsi je ozvaničio dolazak novog igrača, dosadašnjeg kapitena mlađih kategorija Intera i veliku nadu italijanskog fudbala, Ćesarea Kasadeija.

Izvor: SS

Petak, 19.08.2022.

14:00

Čelsi doveo
Foto: Profimedia

U pitanju je transfer vredan 12.600.000 evra prema pisanju italijanskog insajdera Fabricija Romana i ugovor će biti potpisan na četiri godine.

Kasadeija u Londonu već porede sa Frenkom Lampardom i nazivaju ga naslednikom legendarnog kapitena "plavaca" i aktuelnog menadžera Evertona.

Prethodne sezone postigao je 14 golova na 30 utakmica u italijanskoj Primaveri i tamošnji mediji vršili su pritisak na Simonea Inzagija da mu pruži šansu u prvom timu.

Kako se to nije desilo, reagovao je Tomas Tuhel i doveo ga u Čelsi, gde bi trebalo da dobije šansu, najavljuju "ostrvski" mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: