"Balkanski klan" nastavlja da raste u Torinu

Fudbaler Vest Hema i rerezentativac Hrvatske Nikola Vlašić provešće narednih godinu dana na pozajmici u ekipi Torina, saopštio je londonski klub.

Izvor:

Četvrtak, 11.08.2022.

17:10

EPA/Neil Hall

"Bikovi" će tako postati prava oaza za fudbalere sa Balkana.

Trener Torina je Hrvat Ivan Jurić, a boje italijanskog kluba brane trojica srpskih reprezentativaca Saša Lukić, koji je i kapiten ekipe, Nemanja Radonjić i golman Vanja Milinković-Savić.

Takođe, u suparničkom taboru ekipi Juventusa je pristigao Filip Kostić koji će se pridružiti Dušanu Vlahoviću, te će torinski derbi biti prava poslastica za ljubitelje fudbala sa ovih prostora. Ujedno, to su igrači koji konkurišu da budu deo tima selektora Dragana Stojkovića za Svetsko prvenstvo u Kataru i sigurno će pogodovati to što će imati priliku da se uigravaju na klupskom planu.

Nikola Vlasić stigao je prošlog leta u Vest Hem iz moskovskog CSKA za sumu od 30 miliona evra.

Pre njega je u toku istog dana, takođe na pozajmicu, stigao ruski fudbaler Aleksej Mirančuk iz Atalante.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: