Partizan zvanično deo Evrolige, Mijailović najavio prodaju sezonskih

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović potvrdio je na Instagram profilu da su crno-beli zvanično potpisali ugovor sa Evroligom.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 05.08.2022.

13:00

Partizan zvanično deo Evrolige, Mijailović najavio prodaju sezonskih
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

''Danas je potpisan zvaničan ugovor kojim KK Partizan postaje učesnik Evrolige za sezonu 2022/23! Ovim putem bih još jednom želeo da čestitam svima kojima je Partizan u srcu - napokon smo na mestu koje zaslužujemo!", napisao je Mijailović na Instagramu.

Predsednik Partizana pozvao je navijače da podrže tim Željka Obradovića i najavio da će prodaja sezonskih ulaznica početi 15. avgusta.

"Obaveštenje za sve navijače, KK Partizan će pustiti sezonske ulaznice u prodaju 15. avgusta. Očekujte dosta noviteta i poboljšanja u odnosu na prethodne godine. Budite deo istorijskog povratka `parnog valjka` u elitu. Potrebna nam je vaša podrška, da ponovo zajedno pišemo istoriju!", poručio je Mijailović.

Košarkaši Partizana sezonu u Evroligi počeće 7. oktobra (20.00) gostovanjem Albi u Berlinu, a prvi meč na domaćem parketu odigraće protiv Olimpije iz Milana u trećem kolu 18. oktobra (20.45).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: