Adetokumbo, Adetokumbo, Adetokumbo i Adetokumbo napadaju Srbiju

Sva četiri brata Adetokumbo nastupaće za Grčku u predstojećem kvalifikacionom prozoru za Svetsko prvenstvo, kada će igrati protiv Srbije.

Izvor: LN

Utorak, 26.07.2022.

14:29

Adetokumbo, Adetokumbo, Adetokumbo i Adetokumbo napadaju Srbiju
Foto: Profimedia

Grčka je objavila preliminarni spisak za Evrobasket i kvalifikacije za Mundobasket.

Janis Adetokumbo, dvostruki NBA MVP i šampion iz 2021. sa Milvokijem, najzvučnije je ime na listi.

Pored Janisa tu će biti i sva njegova braća – Tanasis, Kostas i Aleks.

Pored njih, tu su i Nik Kalates, Kostas Slukas, Joanis Papapetru, Kostas Papanikolau, Jorgos Papajanis, ali i Amerikanac Tajler Dorsi.

Spisak dopunjavaju: Agravanis, Kaselakis, Bohoridis, Luncis, Kalecakis, Moretis, Čugaz, Gontikas, Kuzeloglu, Mancukas, Necipoglu i Tanulis.

Izabranici selektora Dimitrisa Itudisa se na Evrobasketu, koji za njih počinje 2. septembra, nalaze u grupi sa Hrvatskom, Italijom, Velikom Britanijom, Ukrajinom i Estonijom.

Što se Mundobasketa tiče, Grčka se u drugoj fazi kvalifikacija našla u grupi sa Srbijom, kod koje će gostovati 25. avgusta, a tri dana kasnije dočekuje Belgiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: