Vođa navijača Fiorentine "preti" Vlahoviću: Izdao nas je

U sredu se u Firenci igra prvi meč polufinala Kupa Italije između Fiorentine i Juventusa, a najava susreta protiče, naravno, u znaku Dušana Vlahovića.

Izvor: SS

Utorak, 01.03.2022.

21:20

Vođa navijača Fiorentine
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Srpski napadač se vraća na stadion gde se proslavio i u januaru izborio za veliki transfer u Juventus, inače omražen navijačima "viole".

Zato je u utorak klub sa "Artemio Frankija" pozvao svoje pristalice da ne vređaju Vlahovića, ali je ubrzo odgovorio jedan od vođa navijača Federiko de Sinopoli.

"Izdao nas je i ceo grad se oseća tako zbog Vlahovića, na isti način kao što je bilo i u prošlosti. Vlahović, Kijeza i Bernardeski svi su došli kroz akademiju, ali nikad nisu usvojili identitet 'viole'. Bernardeski je iz Toskane, Kijeza je ovde bio od desete godine, ali ni to nije bilo dovoljno", rekao je De Sinopoli za radio "Punto Nuovo".

On je istakao da će reakcije navijača sigurno biti, ali nije precizirao na koji način.

"Tišina nije opcija. Firenca je veoma živopisan grad, pa hladnoća nije baš u našem DNK. Biće reakcije, da li zviždanja, skandiranja ili uvreda, ali biće reakcije. Navijači Fiorentine znaju da će njihove igrače psihološki ojačati ako mogu da pobede Juventus, to je takođe deo fudbala", poručio je De Sinopoli.

Utakmica između Fiorentine i Juventusa igra se u sredu od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: