Jokićeva lekcija Amerikancima: Igrao sam u Srbiji, brate VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa i MVP NBA lige, zvižducima je dočekan u Majamiju zbog sukoba sa Markifom Morisom.

Izvor: MS

Utorak, 30.11.2021.

08:21

Jokićeva lekcija Amerikancima: Igrao sam u Srbiji, brate VIDEO
Foto: Profimedia

Sa dabl-dablom od 24 poena i 15 skokova Srbin je predvodio Denver do trijumfa na Floridi (120:111), prvog posle šest poraza zaredom.

Posle meča je upitan koliko mu je bilo teško da igra u "neprijateljskoj" atmosferi, na šta je imao spreman odgovor američkim novinarima.

"Igrao sam u Srbiji, brate. Voleo bih da vi možete to da osetite", rekao je Jokić, aludirajući na vruč ambijent na košarkaškim utakmicama u Srbiji.

Jokić je u hali imao podršku braće, u grotlu od skoro 20.000 navijača Majamija u meču koji je zbog povrede propustio Moris.

"Lepo je uvek u Majamiju, atmosfera je dobra, takva je i utakmica bila. Bili smo motivisani posl šest poraza, odigrali na pravi način. Svi su dali doprinos", dodao je Srbin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: