Glejzeri se izvinili navijačima Mančester junajteda

Jedan od vlasnika Mančester junajteda Džoel Glejzer, saopštio je da će po prvi put posle 16 godina razgovarati sa navijačima mančesterskog kluba.

Izvor:

Subota, 08.05.2021.

09:30

Glejzeri se izvinili navijačima Mančester junajteda
Foto: Profimedia

Glejzeri su 2005. godine kupili Mančester junajted, ali od tada nisu imali nikakav kontakt sa navijačima.

Već više od jedne decenije su navijači kivni na Glejzere i situacija oko Superlige pogurala je fanove da naprave incident, pa su prošlog vikenda uleteli na stadion i odložili veliki derbi engleskog fudbala sa Liverpulom.

Glejzere to preterano nije zanimalo, s obzirom da oni ne samo što ne dolaze na utakmice, već im kancelarije nisu u Mančesteru.

Izbegavali su novinare i bežali od njih na parkingu nekoliko dana posle incidenta na "Old Trafordu", a jedan od njih odlučio je da ipak progovori i kaže šta ima.

"Moja porodica i ja volimo Mančester junajted i osećamo odgovornost prema klubu za koji moramo da brinemo i čije vrednosti i tradiciju moramo da čuvamo. Verujemo i želimo da navijači budu vlasnici kluba", započeo je Glejzer i nastavio.

"Dirnuli ste me delovima vašeg pisma u kojima ste objasnili zašto smo vas razočarali podrškom Superligi. Za to vam se najiskrenije izvinjavam. Želim vam reći da sam svestan vaše želje za promenama i od sada ćemo vas konsultovati pri donošenju najvažnijih odluka za Junajted. Otvoreni smo za sve konstruktivne predloge i želimo sa vama razgovarati o ulaganjima u Old Traford, trening centar i sve što možemo poboljšati u organizaciji utakmica", poručio je Glejzer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: