Milosavljević: Voleo bih da ponovo obučem dres Partizana

Srpski reprezentativac Dragan Milosavljević rekao je da bi jednog dana voleo da se vrati u Partizan.

Izvor:

Sreda, 01.04.2020.

19:00

Milosavljević: Voleo bih da ponovo obučem dres Partizana
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nekadašnji kapiten crno-belih proveo je pet godina u Partizanu (2010-2015).

Povratak popularnog Gagija želja je i predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

"Pod ugovorom sam sa Unikahom i za sledeću sezonu. Sigurno je da bih to voleo, ali u ovom trenutku izlazim iz teške povrede i ne razmišljam mnogo o tome. Ali sigurno da bih voleo da ponovo obučem dres Partizana jednog dana", istakao je Milosavljević u intervjuu za "Nezavisne.com".

Da li je gledao Partizan ove sezone?

"Partizan igra sjajno, gledao sam neke utakmice dok sam bio u Beogradu. Možda su i favoriti za osvajanje Evrokupa, a i zasad su najviše pokazali u ABA ligi"

Šta misli o nastavku sezone u ABA ligi?

"To je teško pitanje. Svi koji su u lošoj situaciji zahtevaće da se poništi sezona, a ovi u dobroj da se na osnovu trenutnog stanja odluči pobednik. Partizan je igrao najbolju košarku cele zone i u Evrokupu i u ABA ligi i za njih bi bila velika šteta da se sve to sada poništi. Ova sezona je mirisala na povratak u Evroligu", istakao je krilni košarkaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: