Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Partizana počeli su pripreme za novu sezonu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 19.08.2019.

20:05

Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Tokom uvodne nedelje, crno-beli će trenirati u zemunskom SC "Master", dok je početkom naredne nedelje planiran prelazak u novi dom košarkaša Partizana, Beogradsku arenu.

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja tog kluba.

Partizan će 5. septembra u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake, dok će 7. i 8. septembra učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku gde će mu rivali biti Makabi iz Tel Aviva i Arka.

Crno-beli će potom, 14. i 15. septembra, učestovati na turniru u Klužu, na kojem će pored domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Nakon toga, 19. septembra, Partizan će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, posle čega ih očekuje odlazak na Superkup ABA lige gde će u četvrtfinalu grati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni Partizan će igrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa, dok će prvi meč pred svojim navijačima igrati 8. oktobra protiv Tofaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: