Portland pravi mesta za Entonija? Kreb u Bruklinu

Portland Trejlblejzersi trejdovali su Alena Kreba u Bruklin Netse u zamenu za Endrua Nikolsona, kojeg su odmah otpustili.

Izvor: PT

Sreda, 26.07.2017.

08:08

Portland pravi mesta za Entonija? Kreb u Bruklinu
Getty Images

Prethodno leto, Netsi su odlučili da ponude maksimalan ugovor ovom beku, međutim Portland je odlučio da izjednači ponudu.

Potpisali su sa njim četvorogodišnji ugovor vredan 75 miliona dolara, ali usled preopterećenosti "seleri kepa", samo godinu dana kasnije morali su da ga trejduju.

Ovim potezom, uprava Trejlblejzersa oslobodila se ogromnog ugovora, pa sada dosta lakše dišu, a veoma je moguće i da se pravi prostor za Karmela Entonija, pošto su Demijan Lilard i Si Džej Mekalum izjavili kako bi voleli da vide Mela u timu.

Kreb se prošle sezone dokazao kao odličan šuter, ali pored toliko dobrih bekova i krila u ekipi nije mogao da dobije veliku minutažu. Ovako će sigurno dobiti priliku kod trenera Kenija Etkinsona i imaće šansu da dokaže da vredi ovoliku sumu novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: