Nova vest
Tenis

Četvrtak, 24.10.2019.

16:45

Predsednik Kazahstana primio Đokovića i Nadala VIDEO

Predsednik Kazahstana Kasim-Jomart Tokajev primio je u svojoj rezidenciji "Akorda" teniske zvezde Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Predsednik Kazahstana primio Đokovića i Nadala VIDEO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Srpski i španski teniser su stigli u Nur Sultan gde igraju egzibicioni meč.

Predsednik Kazahstana se zahvalio teniserima što su došli u Kazahstan i što su pristali da odigraju egzibicioni meč u ovoj zemlji.

"Ovo je jedinstvena prilika da vidimo teniski meč dva vrhunska tenisera u Kazahstanu. Himanitarni karakter ovog meča je od ekstremnhe važnosti. Vaš dolazak u naš glavni grad je jasan dokaz podrške razvoju tenisa u Kazahstanu. Siguran sam da će vaša igračka klasa inspirisati mnoge mlade da krenu vašim stopama", izjavio je Tokajev.

Nadal i Đoković su se predsedniku Kazahstana zahvalili na toploj dobrodošlici.

"Ovo je moja treća poseta Kazahstanu. Svaki put sam uživao u ovom prelepom gradu, ali ova poseta je posebna jer sam želeo da upoznam lično Vas i da posetim ovu prelepu Akorda palatu", izjavio je Nadal.

Novak Đoković je takođe rekao da mu je lepo u Kazahstanu.

"Hvala Vam, gospodine predsedniče što i samo podržavate tenis u Kazahstanu. Veoma nam je drago da možemo da doprinesemo razvoju i popularizaciji tenisa u vašoj zemlji", dodao je Đoković. Predsednik Tokajev im je poželeo mnogo uspeha u nastavku karijere, a Nadalu je čestitao i na nedavnoj ženidbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu