Karlović: "Navijaću za Partizan"

Hrvatski teniser Ivo Karlović rekao je da će navijati za košarkaše Partizana na završnom turniru Evrolige u Parizu.

NKIzvor: B92 Srbija, Hrvatska
Podeli

Karlović je pre dolaska u Beograd gledao finalni meč NLB lige između Cibone i Partizana koji je pripao beogradskom timu trojkom Dušana Kecmana u poslednjim trenucima. "Neverovatno tužan koš. Izbacio bih iz košarke onog koji je upravljao satom. Sada ću na finalnom turniru Evrolige navijati za Partizan, kad ste nas već pobedili", rekao je 30. teniser sveta.

Karlović se takmiči na Serbia Openu koji se ove nedelje održava u Beogradu. Hrvatski teniser je u prvom kolu eliminisao srpskog tenisera Dušana Lajovića 7:6 (7:4), 6:4.

U medijima se pojavila priča da će Karlović sa Novakom Đokovićem pevati u duetu.

"Trebalo je da snimimo dve rep pesme, ali smo obojica prezauzeti. Jednostavno, nismo uspeli da uskladimo termine. Nadam se da ćemo ipak zajedno ući u studio", rekao je Karlović.

Reprezentacije Srbije i Hrvatske sastaće se u julu u Splitu u četvrtfinalu Dejvis kupa.

"Nema dileme da će atmosfera u splitskoj dvorani biti naklonjena našem timu, što je velika, velika prednost. Očekujem odličan i neizvestan meč. Razgovarali smo o podlozi za meč, ali se još ništa nismo dogovorili. Gledamo koja će maksimalno odgovarati Čiliću i meni. Za sada se još nismo dogovorili", rekao je Karlović.

Jedna od najboljih svetskih servera ne veruje da će u Splitu biti incidenata.

"Uvek postoje da ne kažem idioti. Ja se nadam da će sve biti u redu, jer smo svi mi veliki frendovi sa srpskim teniserima. Ako se i nešto dogodi, biće to veoma tužno. Posle svega što se dogodilo i posle ovoliko godina niko ne želi da se jednim incidentom vratimo na početak", rekao je Karlović.