Nova vest
Tenis

Četvrtak, 10.11.2022.

12:09

Australijanac brani Đokovića zbog "čarobnog" napitka

Australijski teniser Džon Milman još jednom je stao na stranu Novaka Đokovića, a ovaj put zbog afere u vezi sa "čarobnim" napitkom.

Izvor:

Autor:

Australijanac brani Đokovića zbog
EPA/FILIP SINGER

Nedavno je na društvenim mrežama objavljen snimak Đokovićevog tima kako tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa fizioterapeut Ulises Badio mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

Kada su primetili da ih neko snima, odlučili su da prikriju napitak, što je izazvalo dodatne sumnje.

"Situacija je dobila previše pažnje. Smešna je pomisao da se nešto događa. Stadion pun, kamere svuda, a pića se mešaju u loži. Mislim, koristite logiku, možda samo ne žele da drugi shvate njihovu prednost. Osim toga, timovi u svlačionici uvek pripremaju pića u neoznačenim bocama i stavljaju ih u frižider. Programi treninga i korišćenje suplemenata su poslovna tajna", napisao je Milman na društvenim mrežama.

Đoković je u nekoliko navrata upitan šta to pije tokom mečeva, na šta je on odgovarao da je u pitanju "čarobni" napitak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Tenis

U 3.10 za Jumu

Kao u čuvenom vestern filmu, u kojem je u glavnoj roli bio Rasel Krou, daleko poznatiji po svom "Gladijatoru", tako je i Novak Đoković bio zvezda večeri Parizu.

Zoran Kecman

17:55

12 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu