Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.06.2018.

18:00

Sulejmani: Srbija je tim, to često nije bio slučaj

Bivši reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani smatra da je najveća snaga "Orlova" u Rusiji to što su tim.

Izvor: B92

Autor:B92

Sulejmani: Srbija je tim, to često nije bio slučaj
Foto: Getty images

Napadač Jang Bojsa rekao je švajcarskim medijima da je Srbija favorit u duelu koji je na programu u petak od 20 časova u Kalinjingradu.

"Srbija ima mnogo pojedinaca koji mogu da odluče utakmicu jednim potezom. Ali iskreno, timsko jedinstvo je najveća snaga. To nije uvek bio slučaj u prošlosti. Takođe, imamo i mnogo iskusnih igrača", rekao je Sulejmani.

Kada su ga mediji pitali kog igrača bi izdvojio, on je nabrojao skoro sve.

"Imade dvojicu sjajnih bekova, Kolarova iz Rome i Ivanovića iz Zenita, tu je mladi Milinković-Savić koji igra sjajno u Laciju. Izuzetno inteligentan fudbaler. Takođe i Nemanja Matić koji je jedan od glavnih igrača Mančester junajteda. Tu su i Tadić, Tošić, Mitrović, Milenković. Ne možete da gledate samo dvojicu, trojicu. Ceo tim nema slabosti. U svakom slučaju, prva četvorica koju sam pomenuo su kičma tima Mladena Krstajića", istakao je bivši fudbaler Partizana.

Što se tiče osmine finala, Sulejmani se nada da će proći i Srbija i Švajcarska. To znači da će Brazil da ispadne?

"Zašto da ne? U fudbalu je sve moguće. Mislim da je Srbija snažnija od Švajcarske, a vi ste osvojili bod protiv Brazila. Tako da...", zaključio je Sulejmani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve