Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.06.2018.

21:50

Putin usred konferencije poslao poruku selektoru Rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je fudbalskom selektoru ove države Stanislavu Čerčešovu na odličnoj igri u prvom kolu Mundijala, tako što mu je tokom konferencije za medije poslao SMS.

Izvor: B92

Autor:B92

Putin usred konferencije poslao poruku selektoru Rusije
Photo by Matthias Hangst/Getty Images

U jednom trenutku konferencije za medije, Čerčešov je pogledao u telefon, a novinare je zanimalo ko ga je zvao, odnosno poslao poruku.

"Bio je to predsednik. Zamolio me je da podelim sa ekipom njegovo oduševljenje i zahvalnost na ovakvoj partiji, i poručio nam je da nastavimo ovako", rekao je Čerčesov.

Takođe, Čerčesov je istakao da uoči utakmice protiv Saudijske Arabije nije bio pod stresom,jer je verovao u svoje igrače da će ispuniti sve ciljeve, ali da će morati posebno da spremi svoj tim za drugi meč protiv Egipta

"Juče sam bio opušten, a opušten sam i danas jer poznajem svoje igače. Zadovoljstvo je raditi s njima. Svaki trener zavisi od svojih igrača i pre svega zato sam opušten. Znao sam da će ispuniti naše ciljeve. Zašto bih bio pod stresom?", rekao je Čerčešov posle utakmice.

Rusije je danas na otvaranju Svetsko prvesntva u Rusiji pobedila Saudijsku Arabiju sa 5:0 u prvom kolu Grupe A.

"Nekada su ovakve utakmice izvor radosti za navijače, nekada je to manje. Mi smo iskreni u ovome što radimo. Moram da pohvailm igrače, sve su uradili, odbranili su gol u svakoj situaciji, a s druge strane bili su opušteni u utakmici koja je nosila mnogo pritiska", rekao je selektor Rusije.

Domaćin Mundijala će u drugom kolu Grupe A igrati protiv Egipta 19. juna u Sankt Peterburgu.

"Utakmica protiv Egipta će biti u potpunosti drugačija, biće to drugi grad, drugi stadion. Moramo se pažljivo pripremati za tu utakmicu", zaključio je Čerčesov.

Momenat kada je Putin poslao poruku Čerčešovu pogledajte na 13:05 snimka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve