- Rusija 2018 -

Nigerija je već šampion – u stajlingu (FOTO)

Fudbaleri Nigerije su u centru pažnje ovih dana u Rusiji, ne toliko zbog fudbalskih majstorija, koliko zbog izuzetnog stajlinga.

Nigerija
Podeli

Pre nekoliko meseci Nigerijci su odševili svet svojim dresom za Mundijal, koji je postao najtraženiji na svetu pa je naručeno čak tri miliona jedinica.

Međutim, osoba zadužena za izgled nacionalnog tima se "poentirala" još jednom, elegantnom odevnom kombinacijom u kojoj su "Superorlovi" stigli u Rusiju.

Za razliku od većine ostalih selekcija koje su za svečanu priliku izabrale standardna odela, Nigerijci su došli u svojoj tradicionalnoj nošnji, poznatoj pod imenom kaftan, posebno dizajniranoj za potrebe Mundijala.

Pažnju posebno privlače do kolena dugačke bele košulje sa elegantnom zelenom aplikacijom koja simbolizuje orla.

Što se tiče mode, Nigerijci su za sada prvaci u Rusiji, a kako stoje sa fudbalom videćemo u naredne dve nedelje nakon duela sa Hrvatskom, Islandom i Argentinom.

Vesti

VAR je promenio fudbal, ali i razotkrio sudije!

Od trenutka kada je potvrđeno da će video tehnologija biti korišćenja na Svetskom prvenstvu u Rusiji, prvi put u istoriji najvećih fudbalskih takmičenja, a to je bilo pre nešto više od dva meseca, znali smo i u koja četiri slučaja će biti korišćenja.

Vesti sreda 20.06. 10:25 Komentara: 10
strana 1 od 22 idi na stranu