- Rusija 2018 -

Nigerija je već šampion – u stajlingu (FOTO)

Fudbaleri Nigerije su u centru pažnje ovih dana u Rusiji, ne toliko zbog fudbalskih majstorija, koliko zbog izuzetnog stajlinga.

Nigerija
Podeli

Pre nekoliko meseci Nigerijci su odševili svet svojim dresom za Mundijal, koji je postao najtraženiji na svetu pa je naručeno čak tri miliona jedinica.

Međutim, osoba zadužena za izgled nacionalnog tima se "poentirala" još jednom, elegantnom odevnom kombinacijom u kojoj su "Superorlovi" stigli u Rusiju.

Za razliku od većine ostalih selekcija koje su za svečanu priliku izabrale standardna odela, Nigerijci su došli u svojoj tradicionalnoj nošnji, poznatoj pod imenom kaftan, posebno dizajniranoj za potrebe Mundijala.

Pažnju posebno privlače do kolena dugačke bele košulje sa elegantnom zelenom aplikacijom koja simbolizuje orla.

Što se tiče mode, Nigerijci su za sada prvaci u Rusiji, a kako stoje sa fudbalom videćemo u naredne dve nedelje nakon duela sa Hrvatskom, Islandom i Argentinom.

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu