Nova vest
Fudbal

Subota, 21.07.2018.

12:40

Sarkastični Nejmar: Dragi, izvini, možeš samo malo – hoću da dam gol

Nejmar da Silva, najbolji igrač reprezentacije Brazila, kaže da je sa osmehom reagovao na šale na njegov račun tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor:

Autor:

Sarkastični Nejmar: Dragi, izvini, možeš samo malo – hoću da dam gol
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Statističari su uredno izračunali da je najskuplji igrač u istoriji fudbala na zemlji proveo više od četrnaest minuta, računajući i meč četvrtine finala protiv Belgije, dok je internet zajednica još jednom pokazala koliko je maštovita monitarijući raznorazne fotografije i video snimke sa 'kotrljajućim Brazilcem' u glavnoj ulozi.

"Video sam šale koje se odnose na moje navodno simuliranje, ali sam im prihvatio sa širokim osmehom. Čak sam juće na svom profilu na Instagramu objavio baš jednu od tih šala i zezao se sa decom. Moj fudbal sastoji se od driblinga, a i nije baš da mogu da kažem protivniku koji me čuva – 'Dragi, izvini, da li možes samo malo, hoću da postignem gol'. Pošto je to nemoguće, onda moram da ga predriblam ili da ga na bilo koji način prevarim", jasan je Nejmar.

Napadač Pari Sen Žermena ističe da je svestan kako ljudi gledaju na sve to, ali naglašava da većina najčešće ne vidi i drugu stranu medalje – ogroman bol koji trpi.

"Neće ni oni stajati i čekati da ih ja protrčim, koristiće svaku priliku da me fauliraju. Često sam brži i lakši od njih, pa gotovo uvek sledi start, a potom i reakcija glavnog arbitra. Da li zaista mislite da želim da mi non stop uklizavaju? Naravno da ne jer je to veoma, veoma bolno. Takođe, da li svi oni znaju da, isto tako, ostajem i po pet četiri, pet sati posle utakmice na stadionu? Držeći led na nogama. Ali, oni koji to nisu iskusili to nikada neće ni razumeti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d