- Rusija 2018 -

I Panama bez selektora, Gomes podneo ostavku

Selektor fudbalske reprezentacije Paname Ernan Dario Gomes podneo je ostavku posle Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: Tanjug Panama
Podeli
Getty images
Getty images

Kolumbijac je izborio debitanski nastup Paname na Mundijalu, ali nije uspeo da osvoji nijedan bod u G grupi i duelima sa Belgijom (0:3), Engleskom (1:6) i Tunisom (1:2).

"Vreme je za emotivan odlazak iz Paname. Održao sam obećanje, Panama je igrala na Mundijalu i siguran sam da će nastaviti da piše istoriju", rekao je Gomes za sajt nacionalnog Saveza.

Gomes je vodio i Kolumbiju na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998, a sada se očekuje da po drugi put u karijeri preuzme selekciju Ekvadora.

On je čak 11. selektor koji je otišao sa klupe nakon turnira u Rusiji, posle Ektora Kupera (Egipat), Adama Navalke (Poljska), Antonija Gareke (Peru), Oskara Ramiresa (Kostarika), Berta van Marvajka (Australija), Fernanda Jera (Španija), Akire Nišina (Japana), Nabila Malula (Tunis), Horhea Sampaolija (Argentina) i Heimira Halmgrinsona (Island).

Vesti

Katar(za)

Ako sada uložite deset evra, u decembru 2022. godine možete da podignete 810 ukoliko Srbija postane prvak sveta! Ali, znamo da niste ludi da bacate pare, tako neka ostane samo zabeleženo da su „Orlovi“ ostavili mnogo bolji utisak na kladioničare nego na navijače u Srbiji, jer ih oni tretiraju kao 18. favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Vesti nedelja 22.07. 13:00 Komentara: 54
strana 1 od 57 idi na stranu