Nejmar i Kutinjo – nisu tandem, nego braća (VIDEO)

Brazil uvek ima nekoliko fantastičnih fudbalera koji jednim potezom mogu da reše meč, tako je i sa aktuelnom generacijom, međutim, u današnji tim "Selesaa" krasi jedan drugi detalj.

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2018.

08:15

Nejmar i Kutinjo – nisu tandem, nego braća (VIDEO)
Foto: Getty images

Iako je Nejmar da Silva bez konkurencije najveća zvezda Brazila, igrač o kojem svi pričaju i od koga svi očekuju da sam nosi "Selesao" do titule, on sam nije najveća snaga ove selekcije.

Najveći adut selektora Titea, bar kada je u pitanju napad je u stvari jedan tandem. U pitanju su Nejmar i Felipe Kutinjo koji nisu obični saigrači koje je u ovom timu spojio kvalitet, forma, vreme i mesto.

Njih dvojica su mnogo više od tandema, oni su praktično braća. Poznaju se od malih nogu, a zajedno nose Brazil još od najmlađih selekcija.

Kada pogledate naredni video biće vam jasno da se ova dvojica momaka poznaju u dušu i da će upravo njihova veza biti najveća opasnost po odbranu Srbije u sredu od 20 časova na "Otkritje Areni" u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: