Santos: Idemo dalje, našem sledećem rivalu neće biti lako

Portugalski selektor Fernando Santos kaže da je sada važno da se njegov tim okrene narednom protivniku i spozna kvalitete rivala iz osmine finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.06.2018.

23:28

Santos: Idemo dalje, našem sledećem rivalu neće biti lako
Foto: Getty Images

Portugalci su posle remija 1:1 sa Iranom u trećem kolu Grupe B prošli dalje kao drugoplasirani iza Španije sa pet bodova i ukrštaju se sa grupom u kojoj su dalje prošli Urugvaj i Rusija.

"Važno je da se sada okrenemo meču osmine finala, da mislimo o toj utakmici i upoznamo se s kvalitetima protivnika, a onda da se dobro spremimo psihički i fizički, bez obzira na to da li je Urugvaj ili domaćin. Ovo su drugačije okolnosti naravno, domaćin ima veliku podršku tokom celog turnira dok Urugvaj ima vrhunske igrače i oni su strašna ekipa - ali je takva i Portugal. Imamo svojih prednosti i pokušaćemo da pobedimo", rekao je Santos.

Španija je Portugalce praktično poslala na Urugvaj boljom gol-razlikom, tako što je iščupala remi 2:2 u duelu sa Marokom.

"Furija" će kao prvoplasirana ići na Rusiju, koja je u ponedeljak poražena od Urugvaja 0:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: