Nova vest
Rukomet

Sreda, 07.09.2011.

18:44

Rukomet: Partizanu Superkup

Rukometaši Partizana osvojili su Superkup Srbije pošto su u Smederevu savladali Vojvodinu sa 25:24 (10:10).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Šampion Srbije je tako potvrdio uspešan start sezone jer je pre nekoliko dana pobedivši Porto obezbedio plasman u Ligu šampiona.

Najefikasniji kod pobednika bio je kapiten Nenad Maskić sa devet golova, dok je isti broj golova u sastavu Vojvodine postigao Nenad Marijanac.

U redovima Partizana igrao je i povratnik Vladimir Mandić koji je prošle sezone nastupao baš za Vojvodinu.

Prvo poluvreme bilo je veoma izjednačeno, što govori i rezultat posle 30 minuta. Partizan je nakon startnog vođstva Novosađana preuzeo kontrolu najviše zahvaljujući Maksiću i golmanu Miliću, ali Vojvodina se preko Sudžuma i Marijanca vratila, pa je na 9:8 ponovo došla do prednosti.

Prvi deo igra završen je rezultatom 10:10, uz tri gola Konstadinovića i Maksića u Partizanu.

I veći deo drugog poluvremena bio je veoma izjednačen. Partizan je igrao raznovrsnije, ali Vojvodina je preko Marijanca i pivotmena Popovapravila puno problema crno-belima koji su napravili čak osam sedmeraca.

U finišu meča Partizan je uspeo da iskoristi igrača više, stekne dve gola prednosti i to vođstvo zadrži do kraja utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu